Belediye, kar hazırlığı yaptı

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, yağması beklenen kar yağışı nedeniyle tetikte olduklarını söyledi. Başkan Gürkan, olası kar yağışı ve buzlanmadan dolayı oluşabilecek sorunları olabild

GÜNDEM 14.01.2021 13:50:00 0
Belediye, kar hazırlığı yaptı

Belediye Başkanı Gürkan, belediye olarak olası kar yağışına yönelik tüm hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek, “Bir sıkıntımız yok. Sokak hayvanlarımız için de mamalarımız hazır” dedi.

 

“EKİPLERİMİZ HAZIR”

 

Meteorolojinin tahminlerine göre bu hafta yağması beklenen olası kar yağışına karşı hazırlıklarını tamamladıklarını, ekiplerin hazır olduğunu sözlerine ekleyen Gürkan, “Kar küreme araçlarımız hazır. Tam teşekküllü 3 kamyonumuz, 4 traktörümüz, greyderlerimiz ve kepçelerimiz hazır. Yaklaşık 15 civarında araçla ekiplerimiz hazır. Solüsyonlarımız hazır, tuzumuz var” ifadelerini kullandı.

 

KIŞ LASTİĞİ HATIRLATMASINDA BULUNDU

 

Başkan Recep Gürkan, kar yağışı ve buzlanmadan dolayı kışlık tekerleği olmayan araçların trafiğe çıkmaması gerektiğini hatırlatırken, “Ancak ben vatandaşlarımızdan da tedbirli olmalarını özellikle istiyorum. Bilhassa trafiğe çıktıkları araçlarına kış lastiklerini muhakkak taktırsınlar” diye ekledi.

 

Haber / Ruşa ELMA