Dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi​​​​​​​

Tekirdağ genelinde ortaokullara yönelik düzenlenen "Peygamberimiz ve Çocuk" temalı şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım tarafı

GÜNDEM 12.01.2021 16:25:00 0
Dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi​​​​​​​

2020 Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla Tekirdağ genelinde ortaokullar arasında düzenlenen “Peygamberimiz ve Çocuk” temalı şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri, Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen törende Vali Aziz Yıldırım tarafından verildi. Vali Yıldırım, öğrencilere şiirlerini ve kompozisyonlarını okuttu ve öğrencileri kutladı.

 

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER

 

Vali Aziz Yıldırım, öğrencilerin ailelerini, öğretmenlerini ve okul idarecilerini de kutlayarak, başarılarının devamını diledi. Tekirdağ İl Müftülüğü ve Tekirdağ Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği “Peygamberimiz ve Çocuk” temalı şiir yarışmasında dereceye giren öğrenciler şunlar: “1’inci Emine Tanrıkulu (Ergene Veliköy imam Hatip Ortaokulu), 2’nci Hira Nur Akıl (Süleymanpaşa Özel idare Ortaokulu), 3’üncü Eren Türkoğlu (Çorlu Gönüllü Hizmet Vakfi Aysel Abdullah Öğücü Ortaokulu). “Peygamberimiz ve Çocuk” temalı kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler ise şunlar: “1’inci Firdevs Erkaymaz (Ergene Veliköy Imam Hatip Ortaokulu), 2’nci Enes Arpacı (Kapaklı Gazi Ortaokulu), 3’üncü Emir Sürücü (Çerkezköy Karaağaç Atatürk Ortaokulu)”

 

Haber / Ruşa ELMA