Başkan Türker'den KTSO'ya ziyaret

Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesine bağlı Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, beraberinde Kaynarca Belediye Meclis Üyesi Burhanettin Eğin ile birlikte Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası'nı (KTSO) zi

GÜNDEM 8.01.2021 12:34:00 0
Başkan Türker

KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ilık, ziyaretinden dolayı Başkan Türker’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dileyerek, “Oda olarak Kırklareli ekonomisinin canlandırılarak, istihdamın arttırılması için yapılacak olan her türlü çalışmayı birlikte yapmaya hazırız” dedi.

 

“YATIRIM VE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR”

 

Kaynarca için yatırımların ve çalışmaların devam edeceğini ifade eden Belediye Başkanı Serdar Türker’de, “Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık Bey’i ziyaret ederek, Kaynarcamız ile ilgili projelerimiz ve devam eden yatırımlarımızla ilgili bilgiler verdim. Kendisi de ilimiz için yapılacak her türlü çalışmayı birlikte yapmaya hazır olduklarını ifade etti. Göreve geldiğimiz ilk günden bu zamana her zaman halkımıza en iyi şartlarda hizmet sunmak için var gücümüzle çalıştık ve önümüzdeki süreçte de çalışmaya devam edeceğiz. Başkanımıza gösterdiği yakın ilgi ve nazik konukseverliği için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Erdal AYDIN