Kazananlara ödülleri verildi

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen ve 123 çocuğun katıldığı 'Çocuk Gözüyle 2020' konulu resim yarışmasında dereceye girenlere ödülleri dün saat 13.20'de

GÜNDEM 7.01.2021 17:54:00 0
Kazananlara ödülleri verildi

İlköğretim Kategorisi (7-10 Yaş), Ortaöğretim Kategorisi (11-14 Yaş) ve Lise Kategorisi (15-18) olmak üzere 3 farklı kategoride düzenlenen ‘Çocuk Gözüyle 2020’ konulu resim yarışmasında dereceye girenler için dün saat 13.20’de Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde ödül töreni düzenlendi.

 

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

 

Törende konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Zor bir 2020 yılıydı. Maalesef etkinliklerden uzak, birbirimize mesafeli durduğumuz günler geçiriyoruz. Bu salonun dolu olduğu, birbirimize sımsıkı sarıldığımız, resim yarışmalarını, kültür etkinliklerini beraber yaptığımız günlerin özlemi içerisindeyiz. Biz de bu özlem içerisinde her ne kadar pandemi sürfeci devam etse de neler yapabiliriz diye düşündük ve 2020 yılını çocuklarımızın gözüyle değerlendiren bir resim yarışması yapalım diye düşündük. Ve bugün bunun sonuçlarını sizlerle paylaşıyoruz. Resim göndererek yarışmaya katkı sağlayan tüm çocuklarımızı gözlerinden öpüyorum. Hepsine selamlarımı iletiyorum” dedi.

 

2021 YILI UMUTLA BAŞLADI

 

Yarışmada dereceye girenleri de tebrik eden Başkan Akay “İnşallah 2021 yılı umutla başladı, umutla devam edecek. Daha güzel günlerde, bu salonun tıka basa dolu olduğu günlerde, güzel etkinliklerde beraber olacağız. Sizler 2020 yılını resmederken bu maskeli, birbirimizden uzak hallerimizi görerek, hissederek bunları resimlerinize yansıttınız. İnşallah 2021 yılında bütün bunlardan uzak, daha güzel bir yılı resmedeceksiniz. Buna inanıyorum” diye konuştu.

 

İLK 3’E GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

 

Akay, konuşmasının ardından dereceye giren çocukları tek tek sahneye davet ederek hediyelerini verdi. İlkokul Kategorisinde Sare İpek Karagöz birinci, Elif Pekdoğan ikinci ve Deniz Çetinkaya üçüncü olurken, Ortaokul Kategorisinde de Cemal Çekin birinci, Melis Alözkan ikinci, Tanem Uğurlu üçüncü oldu. Lise Kategorisinde ise Sahra Tekneci birinci, Furkan Çelik ikinci ve Melisa Bilgen üçüncü oldu. Kategorilerinde 1’inci olanlara tablet, 2’nci olanlara, resim seti ve 3’üncü olanlara akıl ve zeka oyunu seti hediye edildi. Yarışmada dereceye giren çocuklar, 2020 yılıyla ilgili görüşlerini de dile getirdi. 2020 yılının çok zor geçtiğini söyleyen çocuklar, 2021 yılında her şeyin daha güzel olmasını temenni etti.

 

Haber / Buse SERİN