11 milyon TL'lik yatırımlar için sözleşme imzalandı 

Keşan Belediyesi tarafından bir süre önce 11 milyon 320 bin TL bedelle ihalesi yapılan altyapı, su ve kanalizasyon çalışması yapım işi için firma ile sözleşme imzalandı.

GÜNDEM 7.01.2021 11:09:00 0
11 milyon TL

Keşan Belediyesi’nde imza törenine; Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Su ve Kanalizasyon Müdürü Erhan Başaran ve firma yetkilileri katıldı.

 

“TASARRUF ETMİŞ OLACAĞIZ”

 

Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, “Keşan için önemli bir yatırımı daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Keşan Belediyesi, böyle bir model ile ilk defa tanışıyor. Her geçen gün büyüyen Keşan’da alt yapı, arıza, bakım, onarım, kanalizasyon, yeni ve ilave hatlar yapım işlerinin iş makinesi ve personeli dahil bir bütün olarak yapılması noktasında işi firmamıza teslim ediyoruz. Bu işleri yaparken iş makineleri, gerekli olan kepçeler, vidanjörler, paletli makineler gibi tüm alt yapının tamir, bakım, onarım ve çoğu malzemeleriyle birlikte bin gün (3 yıl) boyunca 7/24 olacak şekilde firmamızla beraber çalışacağız. Daha önce 20-22 elemanımızla yaptığımız bu iş, şimdi firmamızca yapılacak ve o işte çalışan elemanlarımız başka birimlerde görevlendirilecek. Böylelikle buradan da tasarruf etmiş olacağız” ifadelerini kullandı.

 

“BU İŞ İÇİN ÖNGÖRDÜĞÜMÜZ İŞ BİTİM SÜRESİ BİN GÜNDÜR”

 

Keşan Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Erhan Başaran da, bu iş kapsamında ilave olarak 102 farklı kalem olduğunu kaydederek, şu ifadeleri kullandı: “Genel olarak her cins ve çapta içme suyu hattı, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı arızaları, bacaların ve ızgaraların temizlenmesi, yeni abone bağlantıları ve olası yapılacak ilave hatların yapımı bu iş kapsamında değerlendirilecektir. Bu iş için öngördüğümüz iş bitim süresi bin gündür. İşlerin yoğunluğu veya düşüklüğüne göre bu rakamda düşüş ya da artış görülebilir”

 

Haber / Menşure KARDEŞ