İhtiyaç sahiplerine kömür yardımı yapıldı

Ergene Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ergene'de maddi durumu iyi olmayan yaşlı ve kimsesiz vatandaşlara kömür yardımında bulunuldu.

GÜNDEM 5.01.2021 14:31:00 0
İhtiyaç sahiplerine kömür yardımı yapıldı

Maddi durumu iyi olmayan, yaşlı ve kimsesiz vatandaşlara kışlık kömür yardımında bulunan Ergene Belediyesi, bu kapsamda gelen başvuruları değerlendirerek, ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine kışlık kömürleri teslim ediyor.

 

“HER ZAMAN YANLARINDA OLDUK”

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Belediyemizin kurulmuş olduğu yıldan itibaren vatandaşlarımızın iyi ve kötü günlerinde her zaman yanlarında olduk olmaya da devam ediyoruz. Bu kapsamda özellikle maddi durumu olmayan, yaşlı ve kimsesiz ailelerimizi ise hiç yalnız bırakmadık. Tüm olanaklarımızı seferber ederek bu ailelerimizin yanında olduk, onların yalnız olmadığını birlikte büyük bir aile olduğumuzu kendilerine söylüyoruz” dedi.

 

HASTA YATAĞI VE ENGELLİ ARACI YARDIMLARI SÜRÜYOR

 

Başkan Yüksel, “Belediyemizin sosyal ve kültür işleri müdürlüğü tarafından yapılan kömür yardımlarının yanı sıra halen kendi yemekhanemizde ihtiyaç sahibi ailelerimize üç çeşit yemek dağıtımı desteklerimizde devam ederken, sevgi aracımız ile bölge hastanelerimize tedavi olmak için gitmek isteyen vatandaşlarımızı da ücretsiz bir şekilde hastanelerimize götürüp tedavileri yapıldıktan sonra tekrar evlerine bırakıyoruz. Engelli ailelerimize hasta yatağı yardımı ve engelli aracı yardımlarımız da aralıksız bir şekilde devam ederken ayrıca arızalanan engelli araçları yine belediyemiz tarafından tamir edilerek engelli ailelere teslim ediliyor" şeklinde konuştu.

 

“ÇOCUKLARIMIZA GÜZEL BİR ERGENE BIRAKACAĞIZ”

 

Yüksel, sözlerine şöyle sürdürdü: "Benim en büyük ailem sizlersiniz. Sizlerden aldığım kuvvet, güç ve hayır duaları ile Ergene'de çalışmalarımıza gece gündüz demeden devam ediyoruz. Ergene Belediyesi’nden uygulamış olduğumuz insan odaklı hizmetlerimizi Ergenemizin bir ucundan diğer ucuna taşıyoruz. Ergene'de başkalarının hayal edemediği çalışmaları, hizmetleri halkımız ile birlikte başardık. Ergene'de birlikteliğimiz ve beraberliğimiz ile daha da büyüyüp gelişeceğiz. Pırıl pırıl parlayan gözleriyle geleceğe bakan çocuklarımıza güzel bir Ergene bırakacağız" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ