Personeller, Teşekkür Belgesi ile ödüllendirildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Sağlık İşleri Şube Müdürlüğü'ne bağlı olarak 2017 yılından beri hizmet veren Hasta Nakil Ambulans Hizmetlerinde g

GÜNDEM 31.12.2020 13:09:00 0
Personeller, Teşekkür Belgesi ile ödüllendirildi

Teşekkür Belgesi almaya hak kazanan, hasta nakil ambulans hizmetlerinde görevli Büyükşehir Belediyesi çalışanlarını makamında ağırlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,  "Hizmet verdiği tüm alanlarda vatandaş memnuniyetini ilke edinen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 2017 yılından beri sürdürdüğü hasta nakil hizmetinde de ödüle layık görüldü” dedi.

 

PLAKET TAKDİM ETTİ

 

Başkan Albayrak, “Ambulanslarımız ve personelimiz; Sağlık İşleri Daire Başkanımız Dr. Deniz Bozdoğan ve Şube Müdürümüz Dr. Gökhan Gözde yönetiminde yapılan revizyon ve iyileştirmelerle, yıl içerisindeki çalışmalarına binaen, Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan yıllık denetimde, ambulansların hijyenik koşulları, mevzuata uygunluğu, personelin sağlık hizmeti sunumundaki üstün gayret ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi almışlardır. Kendilerini tebrik ediyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet verdiğimiz tüm alanlarda en iyi ve en kaliteli hizmeti halkımızla buluşturmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Başkan Albayrak ayrıca, Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü denetimlerinde teşekkür belgesi almaya hak kazanan nakil ambulans hizmetleri ekibine bir plaket takdim etti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ