Vali Yıldırım'dan Malkara'ya ziyaret

Çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere önceki gün Malkara'ya gelen Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, 13 Kasım 2015 tarihinde Diyarbakır Lice'de pkk'lı teröristlerin yola döşediği mayı

GÜNDEM 25.12.2020 10:37:00 0
Vali Yıldırım

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Malkara’da çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.

 

ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

 

Vali Aziz Yıldırım; Malkara ziyareti kapsamında ilk olarak şehit ailesini ziyaret etti.  13 Kasım 2015 tarihinde Diyarbakır Lice’de pkk'lı teröristlerin yola döşediği mayının patlatılması sonucu şehit olan Uzman Çavuş Selim Vural’ın ailesini ziyaret eden Vali Yıldırım, şehidin ailesiyle yakından ilgilenerek, “Şehidimizin ailesinin her zaman yanındayız” dedi. Kuran-ı Kerim okunarak duaların edildiği ziyarette Vali Yıldırım’a; Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel,  İl Jandarma Komutan Kıdemli Albay Osman Kılıç ve İl Emniyet Müdür Yardımcısı Fatih Bozboyacı eşlik etti.  

 

 

TARIM VE PANDEMİ İLE İLGİLİ GÖRÜŞTÜ

 

Daha sonra Malkara Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Yıldırım, Kaymakamlık önünde Malkara Kaymakam Kerem Süleyman Yüksel ve ilçe protokolü tarafından karşılandı. Sonrasında kaymakamlığa geçen Vali Aziz Yıldırım, Kaymakam Kerem Süleyman Yüksel ile tarım ve pandemi hakkında bir süre görüştü.

 

ÇÖKME YAŞANAN YOLDA İNCELEMELERDE BULUNDU

 

Malkara ziyareti kapsamında son olarak Közyörük Mahallesi’ni ziyaret eden Vali Yıldırım, Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel ile birlikte Közyörük Mahallesi’ndeki vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle Kahvesi’nde vatandaşlarla istişarelerde bulunarak taleplerini dinleyen Vali Yıldırım, ziyaretin ardından Malkara Maden İşletmesi yakınlarında çökme yaşanan yolda incelemelerde bulundu. Vali Yıldırım’a İl Jandarma Komutan Kıdemli Albay Osman Kılıç, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Fatih Bozboyacı eşlik etti.

 

Haber / Buse SERİN