Şentop, Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesiminde incelemelerde bulundu

TBMM Başkanı ve Tekirdağ Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop, cumartesi günü hizmete giren Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi olan İzmit-Akyazı bölümünde incelemelerde bulundu. Yol ile ilgili Sakarya Valisi Çetin O

GÜNDEM 21.12.2020 09:54:00 0
Şentop, Kuzey Marmara Otoyolu

TBMM Başkanı ve Tekirdağ Milletvekili Şentop, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cumartesi günü canlı bağlantıyla katılarak açılışını yaptığı Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi olan İzmit-Akyazı bölümünde (6. kesim) incelemelerde bulundu. Açılıştan önce Sakarya'nın Akyazı ilçesine giderek otoyolda incelemeler gerçekleştiren Şentop, Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım'dan bilgi aldı.

 

"KATKISI BULUNAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM"

 

Şentop, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise, "Bugün hizmete giren Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi olan İzmit-Akyazı bölümünden geçerek İstanbul'a ulaştık. Ülkemizin yeniden inşa edilmesine öncülük eden Sayın Cumhurbaşkanımıza, Ulaştırma Bakanımıza ve Karayolları Müdürlüğü ile katkısı bulunan herkese teşekkür ederim" ifadesini kullandı.

 

OTOYOL TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

 

Kuzey Marmara Otoyolu 6. kesiminin açılışı dolayısıyla TEM Akyazı Kavşağı'nda düzenlenen törene ise, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, AK Parti Sakarya milletvekilleri Kenan Sofuoğlu, Recep Uncuoğlu, Çiğdem Erdoğan Atabek, Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ile diğer ilgililer katıldı.

 

Haber/Buse SERİN