Yüksel, şehir hastanesini ziyaret etti

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Belediye Başkan Yardımcıları Sabri Çınar ve Gökhan Saygı ile birlikte Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'ni ziyaret etti. SaÄ?

GÜNDEM 18.12.2020 16:14:00 0
Yüksel, şehir hastanesini ziyaret etti

 

 

Sağlık çalışanlarının salgın sürecinde fiziksel ve psikolojik olarak en çok yıpranan kesimi oluşturduklarına dikkat çeken Yüksel, süreç boyunca büyük bir özveriyle halk sağlığı için mücadele eden sağlık çalışanlarına destek vermek ve ikramda bulunmak üzere, kasım ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla hizmete açılan Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi’ni ziyaret ettiklerini kaydetti.

 

HASTANEYE GELEN VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

 

Sıcak çorba ve simit ikramında bulunarak sağlık çalışanlarına özverili çalışmaları ve salgına karşı fedakâr mücadele ettikleri için teşekkür eden Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, sağlık personeli ve hastaneye gelen vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Yüksel, ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bu sabah mesaimize, Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanemizde başladık. Belediye Başkan Yardımcılarımız Gökhan Saygı ve Sabri Çınar ile birlikte çorba ikramında bulunduğumuz sağlık çalışanlarımıza işlerinde kolaylıklar, vatandaşlarımıza sağlıklı günler diledik” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN