Finansman protokolünün imzaları atıldı ​​​​​​​

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın'ın katılımıyla yapılan Bankkart Tedarik Zinciri Finansman Projesi LansmanÄ

GÜNDEM 17.12.2020 16:00:00 0
Finansman protokolünün imzaları atıldı ​​​​​​​

Protokolün imza törenine; Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, Ziraat Bankası Malkara Şube Müdürü Gökhan Canbaz ve Müşteri Yetkilisi Şaban Demir katıldı.

 

“ODAMIZ İLE ZİRAAT BANKASI GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRİYOR”

 

Protokolle ilgili açıklamada bulunan Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, “Odamız ile Ziraat Bankası güçlerini birleştiriyor. Tedarik zinciri finansmanı kolaylaşıyor. Alıcı ve satıcı arasında Güvenli Ticaret Sistemi kurmayı sağlayan “Bankkart Başak” ile üyelerimiz alımlarda 540 güne kadar vade ve düşük maliyet avantajlarından yararlanacak. Alıcı ve satıcının güven içinde alışveriş yapmasının önünü açıyoruz. Üreticiler veya satıcılar, tahsilat ile uğraşmadan, güven içinde mallarını satacaklar. Alıcılar da uygun vade ve maliyette finansman temin ederek, tedarik ihtiyaçlarını karşılayacaklar. Çatı kuruluşumuz olan TOBB’un önderliğinde Malkara Ticaret ve Sanayi Odası olarak; Üyelerimiz içerisinde bulunduğu bu zorlu süreci daha rahat atlatabilmeleri için çalışmalarımızı aralıksız devam ediyoruz. Pandemi sürecinden tüm sektörleri etkiledi. Nakit sıkıntısı çeken üyelerimizin finansman ihtiyacını karşılanacak, üretimde ve ticarette de devamlılık sağlamış olacak. Bankkart Başak ile üyelerimize bir nebze olsun nefes aldırılacaktır” dedi.

 

“NAKİT AKIŞLARI RAHATLAYACAK”

 

“Ziraat Bankası tarafından, ciro ve kredibiliteye göre belirlenecek limitler dâhilinde üyelerimiz bu sistemden faydalanabilecek” diyen Bilgin, “Böylece, artan koronavirüs vakaları nedeniyle yeni tedbirlerin alındığı bu dönemde, nakit akışlarını rahatlatmış olacaklar. Bu üyelerimiz için büyük avantaj. Bu vesileyle, imzalanan protokolün tüm üyelerimize ve KOBİ'lerimize hayırlı olmasını temenni ederken, üyelerimizi bu avantajlı finansman imkânından yararlanmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ