Büyükşehir, yeşil alan ve parklarda çalışmalarını sürdürüyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin koronavirüs ile mücadele kapsamında sürdürdüğü dezenfeksiyon çalışmalarının yanı sıra, belediyecilik hizmetlerine de aralıksız devam ettiğini kay

GÜNDEM 14.12.2020 16:29:00 0
Büyükşehir, yeşil alan ve parklarda çalışmalarını sürdürüyor

 

 

Başkan Albayrak; Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerinin parklarda, meydanlarda, refüjlerde, mezarlık alanlarında ve mesire yerlerinde uzayan çimleri biçtiğini, yeşil alanları yaban otlarından arındırdığını, çöpleri topladığını, bozulan kaldırımları tamir ettiğini, şehir mobilyalarını onardığını ve süs havuzlarını bakımdan geçirdiğini kaydetti.

 

 DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

 

Dezenfeksiyon çalışmalarının da devam ettiğini kaydeden Kadir Albayrak, “Tekirdağ il genelinde, kente daha iyi bir görünüm kazandırmak, yeşil alanların ve parkların temiz, bakımlı ve düzenli kalmasını sağlamak amacıyla belirli bir program dâhilinde çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz, aynı zamanda 11 ilçede dezenfeksiyon çalışmalarını da aksatmadan sürdürüyor”

 

“KORUYUCU TEDBİRLER ALMAYI İHMAL ETMİYORUZ”

 

“Halkın nefes aldığı alanların temizlik ve bakımlarına özen gösteriyoruz” diyen Albayrak, sözlerini şöyle sürdürdü: “Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz, 11 ilçemizde sahada faaliyet gösteriyorlar. Bir yandan kent estetiğini korumak ve güzelleştirmek için çalışırken, diğer yandan da halk sağlığını korumaya yönelik faaliyetler yürütüyoruz. Koronavirüs salgını sürecinde koruyucu tedbirler ve önlemleri almayı da ihmal etmiyoruz. Parklarımız düzenli olarak dezenfekte ediliyor. Vatandaşlarımıza kent yaşamı içerisinde doğal alanlar sunarken güzel Tekirdağ'ımıza estetik bir görünüm kazandırıyoruz. Yeşil alanlarımızın yılın her döneminde güzel, temiz ve bakımlı kalmasını sağlamak amacıyla yürüttüğümüz çalışmalarımız bundan sonra da devam edecek"

 

Haber / Buse SERİN