Kılıçdaroğlu, belediye başkanlarıyla buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, video konferans yöntemiyle düzenlenen toplantıda CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanları ve İl Belediye Başkanları ile buluştu.

GÜNDEM 13.12.2020 17:40:00 0
Kılıçdaroğlu, belediye başkanlarıyla buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın da katıldığı toplantıda özellikle pandemi sürecinde belediyelerin karşılaştıkları zorluklar ve çözümler konuşuldu. Toplantı sonrası açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “CHP’li Belediyeler olarak, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi süreci ve 2020 yılı ile ilgili genel değerlendirmelerde bulunduk. Belediyelerimizin önümüzdeki dönem için yol haritalarının belirlenmesi noktasında görüş alışverişi gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.  

 

“HER TÜRLÜ HİZMETE HAZIRIZ”

 

Türkiye’nin dört bir yanında sosyal belediyecilik anlayışıyla halk odaklı hizmetler vermeye devam edeceklerini belirten Albayrak, “Halkımız için her türlü hizmete daima hazırız” dedi.

 

“2021 YOL HARİTASINI BELİRLEDİK”

 

CHP’li Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada “CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcımız Seyit Torun ile 11 büyükşehir ve 10 il belediye başkanının katıldığı toplantıda CHP'li belediyeler olarak karşılaştığımız sorunları ele alarak,  2021 yol haritasını belirledik” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU