Malkara Ülkü Ocakları'nda görev değişimi

Malkara Ülkü Ocakları Başkanlığı'nda gerçekleştirilen görev değişiminde başkanlığa Ahmet Aksay atandı.

GÜNDEM 11.12.2020 15:20:00 0
Malkara Ülkü Ocakları

Malkara Ülkü Ocakları binasında düzenlenen törene, Tekirdağ Ülkü Ocakları İl başkanı Hayrullah Zıvalıoğlu, başkan yardımcıları, çevre ilçe ülkü ocakları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

‘TEKİRDAĞ’I TÜRKİYE’DE TANINIR HALE GETİRECEĞİZ’

 

Tekirdağ Ülkü Ocakları Başkanı Hayrullah Zıvalıoğlu, törende yaptığı konuşmada; “Malkara İlçemiz bizim için Tekirdağ’ın önemli ilçelerinden biri. Biz genel başkanımızın emirleri ve talimatlarıyla Tekirdağ Ülkü ocakları il başkanlığı görevine atandık. Göreve geldiğimizden beri söylemekteyim. Tekirdağ’da ülkü ocaklarına bir kurumsallık kazandıracağız. Ve Tekirdağ’da ülkü ocaklarına ivme kazandırıp Tekirdağ’ı Türkiye’de tanınır hale getireceğiz diyoruz. Biz bunları yapmak için kendimize hedefler koyuyoruz, planlar yapıp varmak istediğimiz menzilleri kendimiz oluşturuyoruz. Bunları yaparken ilçe ocaklarımızın varlığının ne kadar önemli olduğunu her toplantılarımızda her buluşmamızda arkadaşlarımıza ifade ediyoruz. Allah’ın izniyle Tekirdağ’da başlattığımız eğitim ateşini Malkara’da hep beraber sizlerin de desteğiyle de atayacak olduğumuz ocak başkanımızın da kudreti ve kuvvetiyle hep beraber harlayıp Tekirdağ bölgesinin her tarafından görünür hale getirmeyi arzu ediyoruz. Bizler arkadaşımıza güveniyoruz. Sizlerin de arkadaşımıza desteğinin var olacağına ve devamlılık arz edeceğine inanıyoruz. Amacımız Tekirdağ’da ülkü ocaklarının tam manalı bir kurumsallık kazandırmak ve Tekirdağ ülkü ocaklarını bir yere taşıyabilmek bunu hep birlikte yapacağız Allah’ın izniyle. Malkara Ülkü ocakları ilçe başkanlığına bugün itibariyle Ahmet Başkanı atamış bulunuyoruz. Allah hayırlı ve mübarek etsin. Allah utandırmasın” dedi.

 

‘KANIMIZIN SON DAMLASINA KADAR DAVAMIZI BAŞARIYLA SÜRDÜRECEĞİZ’

 

İl Başkanı Hayrullah Zıvalıoğlu’nun konuşmasının ardından, Malkara Ülkü Ocakları Başkanlık görevine getirilen Ahmet Aksay, “Beni Malkara Ülkü ocakları başkanlığına laik gören genel merkez Ahmet Yıldırım başkanım, değerli Tekirdağ Ülkü ocakları il başkanımız Hayrullah Zıvalıoğlu’na, il başkan yardımcılarımız, değerli Malkaralılar, Allah onlardan razı olsun. Şehitlerimizin bizlere emanet ettiği ülkü ocaklarını kanımızın son damlasına kadar Türkiye’nin her yerinde ve Malkara’da elimizden geldiğince en ileri seviyeye getirmek için kanımızın son damla kanına kadar başarıyla davamızı sürdüreceğiz. Gelen tüm misafirlerden de, Arkadaşlarımızdan daAllah razı olsun. Herkese teşekkür ediyorum. Allah utandırmasın” dedi. Konuşmalar sonrasında bayrak devir teslim ile yemin töreni yapıldı. Salonda bulunan çok sayıda misafir yeni başkan Ahmet Aksay’ı tebrik etti.

 

Haber / Murat YAYIN