Sağlık çalışanlarına boza ikramı

Ergene Belediyesi, bölgedeki hastanelerde görev yapan sağlık çalışanlarına Velimeşe'nin meşhur bozasından ikram etti. Sağlık çalışanlarına bozaları Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıkn

GÜNDEM 8.12.2020 15:54:00 0
Sağlık çalışanlarına boza ikramı

Fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarına minnettar olduklarını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim  Yüksel, ülkemizin koronavirüs salgınının önlenmesine karşı verdiği mücadelenin sürdüğünü, bu süreçte en fazla rolün sağlık personellerine düştüğünü belirtti. 7/24 çalışan, hastalarla yakın temas halinde bulunan doktor, hemşire ve sağlık görevlilerinin ailelerine hastalık bulaştırmamak için evlerine gitmediğini, herkes evde kalarak kendini korumaya alırken, onların hayatlarını ortaya koyarak, canla başla çalışmaya devam ettiğini kaydeden Yüksel, “Bu zor süreçte büyük bir özveriyle çalışan, hayatlarına riske etmek pahasına insanlara yardım elini uzatan tüm sağlık çalışanlarına minnettarız. Kendilerine Velimeşe bozamızdan ikram ederek bir nebzede olsun onlara moral verip destekte bulunmak istedik” dedi.

 

“KURALLARA UYARAK HEP BİRLİKTE ATLATACAĞIZ”

 

Vatandaşlara da çağrıda bulunan Yüksel, “Bu zor günleri kurallara uyarak hep birlikte atlatacağız. Sevdiklerimizin ve kendi sağlığımız için maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymalıyız” dedi.

 

Haber / Ruşa ELMA