"Yavuz Mahallesi'nin sokaklarını elden geçiriyoruz"

Yıllardır el değmeyen sokakları yenilemeye devam ettiklerini kaydeden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, "Uzun yıllardır ilgi bekleyen Yavuz Mahallesi'nin sokaklarını birer birer elden geÃ?

GÜNDEM 7.12.2020 16:18:00 0

 

 

Yavuz Mahallesi’ndeki yol yenileme çalışmaları kapsamında Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Tevekkül Sokak’ta başlatılan kilit taş kaplama çalışması tamamlandı. Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tevekkül Sokak’ta yapılan çalışmaları inceleyerek tetkiklerde bulundu. Yavuz Mahallesi sakinleri ile istişarede bulunan Yüksel, ayrıca Tevekkül Sokak’ın ardından Arabacı Sokak’ta yapılacak olan çalışmaları da planladı.

 

“ÖNCELİĞİMİZ YOL SORUNUNU TAMAMEN ORTADAN KALDIRMAK”

 

“Süleymanpaşa’da vatandaşların en çok şikâyet ettiği sorun; bozuk ve yıllar boyunca ihmal edilmiş yollar” diyen Başkan Yüksel, “Bizim önceliğimiz yol sorunumuzu tamamen ortadan kaldırmak. Bu hedef doğrultusunda gece gündüz demeden çalışıyoruz. Yavuz Mahallemiz yıllardır hak ettiği hizmetleri bir türlü alamamıştı. Göreve geldiğimiz günden bu yana burada ciddi çalışmalar ve yatırımlar yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Artık kullanılmaz hale gelen Tevekkül Sokak’ta işlevini yitirmiş malzemeyi tamamen kaldırdık, zemini sıkıştırarak sokağımızı yeniden kilit taşla kapladık. Çalışmalarımıza Arabacı Sokak’la devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ