Kızılpınar'ın çehresi değişecek

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kızılpınar Atatürk, Kızılpınar Namık Kemal ve Kızılpınar Gültepe Mahalleleri'nde yapımı devam eden parkların tamamlanması ile birlikte Kızılp?

GÜNDEM 4.12.2020 17:29:00 0
Kızılpınar

 

Yapımı devam eden parklarda inceleme yapan Başkanı Kızılpınar Atatürk Mahallesi Milli Sokak’ta 3 bin 780 metrekarelik alanda bulunan Fatih Sultan Mehmet Parkı’ndaki çalışmalarda sona gelindiğini ifade etti. Altyapı çalışmalarının tamamlandığı Kızılpınar’da üstyapı çalışmalarına da başladıklarını söyleyen Akay 3 bin 780 metrekare alana sahip olan Fatih Sultan Mehmet Parkı’nın içerisine bir adet mini basketbol sahası ve bir adet futbol sahası yaptıklarını; oturma alanları, yürüyüş alanları, koşu yolu, çocuk oyun alanları ve fitness alanı çalışmalarının da tamamlanmak üzere olduğunu dile getirdi.

 

 

SONA GELİNDİ

 

Kızılpınar Gültepe Mahallesi Aydın Sokak’ta da park çalışmasının devam ettiğini kaydeden Akay, 6 bin 315 metrekarelik yeşil alanda park yapım çalışmalarında da sona gelindi. İçerisinde spor alanları, yürüyüş alanları, çocuk oyun grupları, dinlenme alanları ve fitness gruplarının yer aldığı parkımızı da çok yakında Kızılpınar Gültepe Mahallesi sakinlerimizin hizmetine sunacağız” dedi. Kızılpınar Namık Kemal Mahallesi 51. Sokak’ta bulunan 4 bin 95 metrekarelik alanda yapımı devam eden parkta da incelemelerde bulunan Akay, çalışmalarda sona gelindiğini belirtti. Parkta futbol sahası, basketbol sahası, çocuk oyun alanı, fitness alanı, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, peyzaj düzenlemelerinin tamamlanmak üzere olduğunu söyleyen Akay, parkın kısa sürede vatandaşların kullanımına açılacağını belirtti.

 

 

Haber / Buse SERİN