Pazar yeri esnafına dezenfektan dağıtıldı

Lüleburgaz Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri, pazar yerlerindeki esnafa dezenfektan dağıtmaya başladı.

GÜNDEM 2.12.2020 14:54:00 0
Pazar yeri esnafına dezenfektan dağıtıldı

 

İlk olarak Atatürk Mahallesi Semt Pazarı’ndaki 46 esnafa dezenfektan dağıtılırken önümüzdeki günlerde 274 pazarcı esnafına daha el dezenfektanı dağıtılacak. Böylece toplamda 320 esnafa el dezenfektanı dağıtılmış olunacak.

 

 

İLK OLARAK ATATÜRK MAHALLESİ’NDE DAĞITILDI

 

Lüleburgaz Belediyesi yetkilileri, yaptıkları açıklamada, “Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan koronavirüs salgının başından bu yana pazaryerlerinde maske, mesafe ve hijyen denetimini yoğun bir şekilde sürdüren Lüleburgaz Belediyesi, pazarcı esnafına el dezenfektanı dağıtmaya başladı. Salgının başladığı günden bu yana pazarcı esnafına erzak yardımında bulunan belediye, el dezenfektanlarının ilk bölümünü Atatürk Mahallesi Semt Pazarı’nda dağıttı” dedi.

 

320 ESNAFA DAHA DEZENFEKTAN DAĞITILACAK

 

Zabıta ekipleri eşliğinde yapılan dağıtımda 46 tezgah sahibine el dezenfektanı dağıtıldığını kaydeden belediye yetkilileri, dezenfektanların dağıtımı sırasında esnaflara el dezenfektanlarını kullanmalarının yanı sıra maske ve mesafe kurallarına sıkı bir şekilde uymaları yönünde uyarılarda bulunulduğunu da ifade etti. Lüleburgaz Belediyesi, ilk dağıtımın ardından kent genelinde bulunan 274 pazarcı esnafına daha dezenfektan dağıtarak toplamda 320 kişiye ulaşmış olacak.

 

Haber / Menşure KARDEŞ