Malkara Belediye Meclisi toplandı

Malkara Belediye Meclisi önceki gün saat 16.00'da Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nın gündem maddelerini görüşmek üzere toplandı. Toplantı, koronavirüs tedbirleri kapsamında Belediye Düğ?

GÜNDEM 2.12.2020 11:15:00 0
Malkara Belediye Meclisi toplandı

 

Toplantıya maske ile gelen meclis üyelerinin ateşleri ölçülürken, meclis toplantısı sosyal mesafe kuralına uygun olarak yapıldı.

 

 

GÜNDEM MADDELERİ OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

 

Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz adına Saygı duruşunda bulunulmasının ardından açılış konuşması, yoklama ve meclis gündem maddelerinin okunması ile başladı. Gündemin 1’inci maddesinde yer alan Sağlamtaş Mahallesi Resmi Kurum Alanlarında Yükseklik Belirlenmesi hakkındaki İmar Komisyon Raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 2’nci maddesinde yer alan Kozyörük Mahallesi Resmi Kurum Alanlarında Yükseklik Belirlenmesi hakkındaki İmar Komisyon Raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Daha sonra Balabancık Mahallesi Resmi Kurum Alanlarında Yükseklik Belirlenmesi hakkındaki İmar Komisyon Raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 4. maddesinde yer alan Y En Çok Serbest Alanların Kat Sayı Tespiti hakkındaki İmar Komisyon Raporu da görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

 

 

Haber / Menşure KARDEŞ