Çerkezköy Belediye Meclisi, Aralık Ayı OlaÄŸan Toplantısı’nı yapmak üzere bugün toplandı. Çerkezköy Belediye BaÅŸkanı Vahap Akay baÅŸkanlığında Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan toplantı saat 15.00’da baÅŸladı.
GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ
Memet Henifi KarataÅŸ, Taner Bahar, Dilek Köksal, Koray Önsel, Adem İçli, Mahmut Göçmez’in mazeretli olarak katılmadığı toplantının açılışında konuÅŸan Belediye BaÅŸkanı Vahap Akay “Pandeminin çok yoÄŸun olduÄŸu günleri yaşıyoruz. Adem İçli arkadaşımız ikinci defa bu hastalığa yakalandı. Aynı ÅŸekilde Mahmut Göçmez aÄŸabeyimiz de bu hastalığa yakalandı. Meclis adına geçmiÅŸ olsun dileklerimi iletiyorum. Hastalıktan kurtularak aramızda olan arkadaÅŸlarımız var. Onlara da geçmiÅŸ olsun diyorum” dedi.
İNŞALLAH 2021 DAHA SAĞLIKLI BİR YIL OLUR
Kapalı alanlarda çok fazla kalmamak için, 3 maddeyi İmar Komisyonu’na havale etmeyi ve tamamının Ocak meclisinde görüÅŸülmesini teklif eden Akay, “İnÅŸallah 2021 daha saÄŸlıklı bir yıl olur. Bu gündem maddelerini de 2021’nin ilk meclis toplantısında görüÅŸmeyi teklif ediyorum” dedi. Akay’ın konuÅŸmasının ardından gündeme geçildi.
.JPG)
KOMİSYONA HAVALE EDİLDİLER
Toplantının ilk gündem maddesinde Kent Estetik Kurulu Komisyon Kararları, ocak ayı meclisinde görüÅŸülmek üzere İmar Komisyonu’na havale edildi. Belediye hissesi satışına iliÅŸkin yazının İmar Komisyonu’na havale edilmesinin ardından Trakya Elektrik Dağıtım A.Åž.’nin İmar Planı Tadilatı Hakkındaki yazısı da İmar Komisyonu’na havale edildi.
“ZOR GÜNLER GEÇİRİYORUZ”
Gündem maddelerinin komisyona havale edilmesinin ardından konuÅŸan Belediye BaÅŸkanı Vahap Akay, “Çok zor günler geçiriyoruz. Bütün ülke, bütün dünya koronavirüsle mücadele ediyor. Tüm saÄŸlık çalışanlarımıza bir kere daha meclisimiz adına teÅŸekkürlerimi, ÅŸükranlarımı sunuyorum. Hastalıkla mücadele eden vatandaÅŸlarımıza acil ÅŸifalar diliyoruz. Hayatını kaybeden vatandaÅŸlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Bütün vatandaÅŸlarımızı maske, sosyal mesafe ve hijyen konularında mümkün olduÄŸunda daha dikkatli ve daha hassas davranmaya davet ediyoruz. Zaten kısıtlamalar bugünden itibaren baÅŸlıyor. İnÅŸallah saÄŸlıklı günlerde buluÅŸuruz” dedi.
Haber / Gülveren ALTUNOÄžLU