İki sokakta parke taş döşeme çalışmaları başladı

Lüleburgaz'ın Durak Mahallesi'nde yatırımları hayata geçiren Lüleburgaz Belediyesi, yarım milyonluk içme suyu hattı yapımının ardından Meydan ve Kantar Sokak'a 2 bin 500 metrekare parke taş

GÜNDEM 1.12.2020 13:40:00 0
İki sokakta parke taş döşeme çalışmaları başladı

 

Sokaktaki çalışmaları inceleyen Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Durak Mahallesi’ne olan yatırımların süreceğini kaydetti.

 

 

MAHALLE SAKİNLERİNİN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

 

Durak Mahallesi’nde başlayan alt ve üstyapı çalışmaları devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda yarım milyonluk içme suyu hattı yapımını tamamlayan Lüleburgaz Belediyesi, mahallenin belli noktalarında da altyapı ve üstyapı çalışmalarını hayata geçirdi. Durak Mahallesi’ne 2 bin 500 metrekarelik parke döşemesi çalışmasında belediye ekipleri sona yaklaştı. Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Kantar ve Meydan Sokak’taki çalışmaları inceledi. Burada bir süre kalan Gerenli, mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi. Durak Mahallesi’ne olan yatırımların belli bir program dahilinde devam edeceğini söyleyen Gerenli, kentteki diğer çalışmaları incelemek üzere alandan ayrıldı.

 

 

Haber / Menşure KARDEŞ