Cumhuriyet Caddesi'nde çalışmalar tamamlandı

Keşan Belediyesi tarafından yol yapım çalışmaları devam ederken, Cumhuriyet Caddesi'ndeki asfalt çalışmaları tamamlandı. Asfalt serim çalışmaların ardından başlatılan yol çizgi çalı?

GÜNDEM 1.12.2020 13:26:00 0
Cumhuriyet Caddesi

 

Cumhuriyet Mahallesi’nde tamamlanan çalışmaları inceleyen Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, koronavirüs vakalarının yükseldiği şu günlerde Keşan Belediyesi olarak çalışmaya devam ediyoruz. Çok güzel, kaliteli bir işçilikle asfaltımızı, kaldırımlarımızı tamamladık. Çarşamba günü de caddemizi trafiğe açacağız. Bu arada çalışmalar boyunca Mahalle Muhtarımız Nedim İşlek sürekli yanımızdaydı. Fen işlerimize, firmamıza, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. En çok da bize özveriyle, sabırla yaklaşık 45 gündür tahammül eden mahalle sakinlerine teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Caddemiz Keşan’ın en güzel caddelerinden biri. Gerçekten ismine yakışır bir cadde oluşturduk” dedi.

 

 

“PANDEMİ NEDENİYLE ZOR GÜNLER YAŞIYORUZ”

 

“Cumhuriyet Caddesi ile asfalt sezonunu tamamladık” diyen Helvacıoğlu, “Nisan-Mayıs ayına kadar hava şartları nedeniyle asfaltlama yapamayacağız. Dönemimizde Keşan’ın tüm yollarını Allah’ın izniyle iyileştirmek, yenilemek için yollara çıktık. Yardım eden ekibimize, Fen İşlerimize, Belediye Başkan Yardımcılarımıza, Belediye Meclisimize, bize destek olan halkımıza çok teşekkür ediyoruz. Pandemi nedeniyle zor günler yaşıyoruz. Sayılar Keşan’da da artıyoruz. Önlem almak bizim elimizde. Tedbirleri elden bırakmamak bizim elimizde. Eğer bizler önlem alırsak, sağlıklı günlere kavuşuruz. Özlediğimiz, hasret duyduğumuz o günlere geri geleceğiz inşallah. Herkese iyi ve sağlıklı günler diliyorum” dedi. AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba da, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç ile birlikte Cumhuriyet Caddesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

 

 

Haber / Menşure KARDEŞ