Fizitem basına tanıtıldı

'Sağlıklı Beden' sloganı ile yola çıkan Özel Fizitem Tıp Merkezi, Cumartesi günü düzenlenen kahvaltılı toplantıda gazetecilere tanıtıldı.

GÜNDEM 28.11.2020 17:41:00 0
Fizitem basına tanıtıldı


 

Özel Fizitem Tıp Merkezi'nin kahvaltılı tanıtım toplantısına; Mesul Müdür Dr. Muhammet Ali Eke, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanları Dr. Tayfun Güngör ve Dr. Ömer Nas, Baş Fizyoterapist Büşra Nur Kahraman ve basın mensupları katıldı.

 

“KURULUŞ SÜRECİMİZ İKİ YIL SÜRDÜ”

 

Özel Fizitem Tıp Merkezi Mesul Müdürü Dr. Muhammet Ali Eke, yaptığı konuşmada, "Yaklaşık iki yıl önce bölgemizde, Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerimizde sağlık ile ilgili hangi alanda daha fazla ihtiyaç var diye düşündük ve fizibilite yaptık. Özellikle sanayi kuruluşlarının yoğun olduğu bölgemizde kas, iskelet sistemi hastalıklarının tedavisi için bir sağlık merkezi ihtiyacının olduğunu tespit ettik. Akabinde Özcanlar Tekstil Şirketler Grubu bünyesinde Özel Fizitem Tıp Merkezi'ni kurma kararı aldık. Kuruluş süremiz; Sağlık Bakanlığı'ndan ruhsat alma, bina revizyonu, cihaz alım ve ekibin oluşturulması yaklaşık iki yıl sürdü. Geçtiğimiz Mart ayı itibariyle SGK anlaşmalı tıp merkezi olarak faaliyete başladık. Tabii sürecin pandemi dönemine denk gelmesi bir olumsuzluk olarak nitelenirken, biz kurum olarak bu olumsuzluğu hissettirmeden tedaviler noktasında her gün bir önceki günden daha ileri giderek yolumuza devam ettik. Yine aynı pandemi döneminde toplu açılış yasaklarından dolayı, tedbirler çerçevesinde açılışımızı en müsait ileri bir tarihe erteledik” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Yener AKBABA