Kanalizasyon ve içme suyu hatları yenileniyor

Lüleburgaz Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, Güneş Mahallesi Uyar Caddesi'ne 100 metre içme suyu ve kanalizasyon hattı, Siteler Mahallesi Mehmet Dedeoğlu Sokak'a 300 metre içme suyu hattÄ?

GÜNDEM 27.11.2020 16:02:00 0
Kanalizasyon ve içme suyu hatları yenileniyor

 

Lüleburgaz Belediyesi olarak altyapıda kış harekatı başlattıklarını kaydeden Belediye Başkanı Murat Gerenli, “Geçtiğimiz yılbaşında kent genelinde altyapıdaki sorunlu bölgeleri tek tek raporladık. Bu doğrultuda gerçekleştirdiğimiz yenileme ve onarım çalışmaları devam ediyor. Yılbaşından beri yüzlerce metre uzunluğunda kanalizasyon ve içme suyu hattı yenilemesi ve onarımı gerçekleştiren Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerimiz, altyapıda kış harekatı başlattı” dedi.

 

 

 

GONCA SOKAK’TA KAPSAMLI ALTYAPI ÇALIŞMASI YAPILACAK

 

Ekiplerin mahalle mahalle altyapı çalışmaları yaptığını kaydeden Başkan Gerenli, “Geçtiğimiz gün Siteler Mahallesi’nde aynı anda 3 ayrı çalışma başlatıldı. Ekiplerimiz bu kapsamda Mehmet Dedeoğlu Sokak’ta 300 metre içme suyu hattı, Karaca Sokak’ta 100 metre kanalizasyon yenileme çalışması başlattı. Tüm bunların yanı sıra Güneş Mahallesi Uyar Caddesi’nde de 100 metrelik içme suyu ve kanalizasyon yapımı çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Tüm bunların yanı sıra ekiplerimiz önümüzdeki günlerde Gonca Sokak’ta geniş kapsamlı bir altyapı çalışması başlatacak. Söz konusu sokakta 600 metre uzunluğunda yağmur suyu hattı yapımına başlanıp, çalışma en kısa sürede tamamlanacak” ifadelerini kullandı.

 

 

Haber / Menşure KARDEŞ