Turgut Reis Caddesi'nde asfalt çalışmaları sürüyor

Karaağaç Mahallesi Turgut Reis Caddesi'nde sıcak asfalt serim çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Ayrıca Mimar Sinan Mahallesi Namık Kemal Caddes

GÜNDEM 27.11.2020 15:52:00 0
 Turgut Reis Caddesi

 

 

Turgut Reis Caddesi’nde devam eden asfalt serim çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Kısa süre önce yaya kaldırımı yapımını tamamladığımız caddemizin asfalt serim çalışmasına başladık. Bu çalışmaların yanı sıra Fatih Mahallesi ve Mimar Sinan Mahallelerimizde kaldırım ile parke taş yol yapım çalışmalarımız da devam ediyor” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

“ÇALIŞMALAR İLÇE GENELİNDE DEVAM EDİYOR”

 

Sıcak asfalt yol yapım çalışmalarını ilçe genelinde sürdürdüklerini kaydeden Başkan Çetin, “Kısa süre önce yaya kaldırımı yapımını tamamladığımız Karaağaç Mahallesi Turgut Reis Caddesi’nde devam eden sıcak asfalt serim çalışmalarımızı Mahalle Muhtarımız Mehmet Reşat Çelik ve belediye meclis üyemiz Özgür Cengiz ile birlikte inceleyerek, emekçilerimize kolaylıklar diledik. Ayrıca Mimar Sinan Mahallesi Namık Kemal Caddesi’nde de sıcak asfalt çalışmalarımızın tamamlanmasıyla yol çizgi çalışması gerçekleştirdik. Asfalt çalışmalarımızın yanı sıra Fatih Mahallemizde de parke taş yol yapım çalışmalarımız son sürat devam ediyor” dedi.

 

 

Haber / Ruşa ELMA