Koronavirüs denetimleri devam ediyor

Lüleburgaz'da koronavirüs tedbirleri kapsamında denetimler devam ederken, önceki gün yapılan denetimlere Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce ve Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli de katıldı. Yeni Sanayi'de

GÜNDEM 18.11.2020 13:16:00 0
Koronavirüs denetimleri devam ediyor

 

 

Lüleburgaz’dan önceki gün koronavirüs tedbirleri kapsamında denetimler devam ediyor. Önceki gün yapılan denetime Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, Lüleburgaz İlçe Sağlık Müdürü Önder Porsuk ve ekipler katıldı.

 

DENETİMLER ARTARAK DEVAM EDECEK

 

Denetimde Kaymakam Yüce ve Belediye Başkanı Gerenli, vatandaşları ve esnafı maske, sosyal mesafe ve hijyen konusunda uyardı. Emniyet ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarından çok sayıda kişinin katıldığı denetimlere il merkezinden de ekipler takviye edildi. Sabah saatlerinde görev dağılımını yapan ekipler, kentin dört bir yanındaki kafe, market, oto tamir atölyesi gibi işletmelerin yanı sıra vatandaşın yoğun olarak bulunduğu şehir içi toplu ulaşım ve Lüleburgaz Şehirlerarası Otobüs Terminali’ni denetledi. Denetimler kapsamında vatandaşların bulundukları işyerlerinde aldıkları önlemin yanı sıra maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyup uymadığı incelendi. Kurallara uymayanlara kişilere işlem yapıldı. Lüleburgaz’da gerçekleştirilen denetimlerin her gün artarak devam edeceği belirtildi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ