Çetin: Tüm vatandaşlarımıza hizmet götürmeyi sürdüreceğiz

Kapaklı Belediyesi tarafından cadde ve sokakların modern ve konforlu bir görünüme kavuşması için yürütülen sıcak asfalt, kaldırım, bordür ve parke taş yol yapım çalışmalarının devam etti

GÜNDEM 17.11.2020 16:59:00 0
Çetin: Tüm vatandaşlarımıza hizmet götürmeyi sürdüreceğiz

Kapaklı Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Fatih Mahallesi 85. Sokak, 76. Sokak, 81.Sokak, 87. Sokak ve 74. Sokak ile Pınarça Mahallesi Remzi Garip Konutları mevkiinde parke taş yol yapım çalışmaları yapıldığı belirtildi.

 

“DAHA KALİTELİ ULAŞIM HİZMETİ SUNMAK İÇİN”

 

Belediye Başkanı Mustafa Çetin de, çalışmalar ile ilgili yaptığı açıklamada, “Ekiplerimiz, yürütülen çalışmalar kapsamında kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından kilitli parke taşı ve bordür döşeme çalışmaları gerçekleştiriyor. Vatandaşlarımıza daha kaliteli ulaşım hizmeti sunmak ve yollarımızı güvenli hale getirmek amacıyla kentimizin dört bir noktasında sıcak asfalt, kaldırım, bordür ve parke taş yol yapım çalışmalarımız sürüyor. Merkez ve uzak mahalleler ayırt etmeden sürdürdüğümüz çalışmalar ile kentimizde yaşayan tüm vatandaşlarımıza hizmet götürmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Yener AKBABA