Ekmekleri almayınca öldüğü ortaya çıktı

Malkara'da evinde yalnız oturan Mustafa Kezmez'in (54), mahalleye gelen ekmekçinin iki gündür evinin önüne bıraktığı ekmekleri almaması üzerine durumdan şüphelenen komşuları jandarmaya haber verdi. Mustafa K

GÜNDEM 14.11.2020 17:10:00 0
Ekmekleri almayınca öldüğü ortaya çıktı

 

Olay, Malkara'ya bağlı Alaybey Mahallesinde meydana geldi. 

 

Her gün mahalleye ekmek satışı yapmak için gelen ekmekçi, Alaybey Mahallesi girişinde tek katlı evinde yalnız oturan ve epilepsi hastası olduğu öğrenilen Mustafa Kezmez’in evinin önüne iki gündür bıraktığı ekmekleri almadığını gördü. Bunun üzerine durumdan şüphelenen ekmekçi, durumu mahalle muhtarı ve Kezmez’in yakınlarına bildirdi. Eve giden muhtar ve Kezmez’in yakınları camdan Mustafa Kezmez’i yerde hareketsiz şekilde yattığını gördü. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Jandarma ekiplerince girilen evde, sağlık görevlilerince yapılan kontrolde Mustafa Kezmez’in yaşamını yitirdiği belirlendi. Olay yerinde jandarma ve Cumhuriyet Savcısı tarafından incelemelerde bulunuldu. Yapılan incelemelerin ardından Mustafa Kezmez’in cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için adli tıp kurumuna gönderildi.

 

‘2 GÜNDÜR EKMEKLERİNİ ALMAYINCA ŞÜPHELENDİK’


İki gündür ekmekçinin bıraktığı ekmekleri almaması üzerine şüphelendiklerini belirten Alaybey Mahallesi Muhtarı Erhan Şeker, “Köyümüz halkından olan Mustafa Kezmez epilepsi hastasıydı. Evinde yalnız başına yaşıyordu. Köyümüze gelen ekmekçi onun evinin kapısına 2 gündür ekmek bırakmış ama Mustafa Kezmez evinin önünde asılı ekmekleri almadığı için bizlerde şüphelendik. Hemen durumu yakınlarına haber verdik. Eve gelindiğinde kendisini evde ölü olarak bulduk. Hemen durumu jandarma ve savcılığa bildirdik. Savcı ve jandarma ekipleri gelip evde incelemelerde bulundu. Ardından otopsiye gönderildi. Başımız sağolsun” dedi.

 

Haber / Murat YAYIN