Evlerinden çıkamayan vatandaşların ihtiyaçları karşılanıyor

Süleymanpaşa Kaymakamlığı koordinatörlüğünde yürütülen Vefa Destek Hattı hizmeti kapsamında, salgın nedeniyle evlerinden çıkamayan risk grubundaki vatandaşlar ile virüse maruz kaldığı iç

GÜNDEM 11.11.2020 14:28:00 0
Evlerinden çıkamayan vatandaşların ihtiyaçları karşılanıyor

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de, evlerinde kalmaları zorunlu olan vatandaşların gıda, temizlik ve sağlık ihtiyaçlarına yönelik alışveriş yapılması, ATM’den para çekilmesi, ihtiyaç sahiplerine Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünce hazırlanan erzak, gıda ya da hijyen paketlerinin ulaştırılması gibi talep ve istekleri yerine getiriyor.

 

“YALNIZ OLMADIKLARINI HİSSETTİRİYORUZ”

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Zor günlerinde vatandaşlarımıza yalnız olmadıklarını hissettiriyoruz. Zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamaları konusunda vatandaşları bilgilendiren zabıta ekiplerimiz, her türlü ihtiyaç durumunda Süleymanpaşa Belediyesi’nin kendilerine bir telefon kadar yakın olduğunu hatırlatıyor. Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, salgın tehdidi ortadan kalkıncaya kadar Vefa Destek hizmetlerine devam edecek” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ