Berat Albayrak istifa etti 

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile istifa ettiğini duyurdu. Sağlık sorunları nedeni ile istifa ettiğini açıklayan Albayrak, "Yaklaşık beş yıldır s

GÜNDEM 8.11.2020 19:44:00 0
 Berat Albayrak istifa etti 


Albayrak paylaşımında şu ifadelere yer verdi; "Yaklaşık beş yıldır sürdürdüğüm bakanlık görevime sağlık sorunlarım nedeniyle artık devam edememe kararı aldım. Bundan sonraki süreçte artık zamanımı uzun yıllardır zorunluluktan ötürü ihmal ettiğim ve bana desteğini hiçbir zaman esirgemeyen annem, babam, eşim ve çocuklarıma ayıracağım. Çok büyük hedeflerle çıktığımız bu yolculukta gerçekleşecek olan büyük değişimiyle yeni gelen arkadaşlarımız Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Büyük ve Güçlü Türkiye hedefine her zamankinden daha kararı ve emin adımlarla devam edeceklerdir. Enerji'de olduğu gibi Ekonomi'de de ektiğimiz tohumlar çokta uzak olmayan bir gelecekte koca koca çınarlara dönüşecek ve ülkemizi tam bağımsızlık hedefine ulaştırdığına şahit olacağız inşaallah. Bundan en ufak bir şüphem yoktur. Bu 5 yıllık süre zarfında benimle bu zor ama kutsal yükü yüklenen tüm yalın mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çokça hakkım geçmiştir haklarını helal etsinler. At izinin iti izine karıştığı, Hak ve batık ayırt etmenin zorlaştığı böyle çetin bir zamanda bizlerin samimiyetine inanarak dua eden her bir vatandaşımızdan Rabbim razı olsun. Türkiye tarihindeki belkide en kritik dönemlerden sayılacak olan bu 5 yılık süre zarfında ülkeme ve ümmete hizmet etmeyi bana nasip eden Rabbime sonsuz hamdolsun. Gaybı, kalpleri ve hakiki niyetleri bilen mutlak güç sahibi Cenab-ı Allah bizleri Sırat-ı Müstakim'den ayırmasın. Sonumuzu hayreylesin"

"SİBER SALDIRI MI?"

Sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifasını duyuran Berat Albayrak'ın, yaptığı paylaşımın ardından Twitter hesabının kapatılması üzerine bazı sosyal medya kullanıcıları Albayrak'ın hesaplarının siber saldırıya uğramış olabileceği yorumunda bulundu.