Çaldığı kabloları taşımak için kamyoneti de çaldı

Kapaklı'da bir işyerinden 150 bin lira değerinde bakır kablo çalıp, çelik kasayı patlatarak 37 bin liralık çeki ve iş yeri önündeki park halindeki kamyoneti de çalarak kayıplara karışan şüphe

GÜNDEM 6.11.2020 15:47:00 0
Çaldığı kabloları taşımak için kamyoneti de çaldı

Kapaklı Atatürk Mahallesi 30 Ağustos Caddesi’nde faaliyet gösteren bir işyerinin tahta kapısını kıran bir kişi iddiaya göre girdiği işyerinde yaklaşık 150 bin TL değerindeki bakır kabloyu alıp, çelik kasayı patlatarak 37 bin TL’lik çeki çaldı. İşyerinden aldığı yedek anahtar ile park halinde bulunan kamyoneti çalıştıran şüpheli, çaldığı malları çaldığı kamyonete yükleyerek kayıplara karıştı.

 

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

 

Sabah işyerine gelen işletme sahibinin durumu ekiplere bildirmesi üzerine Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı. Kamera kayıtlarından hırsızlık olayını gerçekleştiren şüpheliyi belirleyen ekipler H.A. isimli şahsı Kızılpınar Mahallesi’nde gözaltına aldı. Çalınan malzemelerin ve kamyonetin hurdacıya satıldığını belirleyen ekipler, çalınan kamyoneti sahibine teslim etti. İfadesinin ardından Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edilen H.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU