Yıldız Girişimciler ödüllendirildi

Lüleburgaz Belediyesi ve Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim işbirliğinde düzenlenen "Geleceğin Yıldız Girişimcileri'nde Lüleburgaz Lisesi ekibi birinci, Düvenciler Anadolu Lisesi ekibi ikinci ve TPAO Meslek

GÜNDEM 6.11.2020 13:19:00 0
Yıldız Girişimciler ödüllendirildi

 

Lüleburgaz Belediyesi’nin bu yıl 3’üncüsünü koronavirüs salgını nedeniyle online olarak düzenlediği Geleceğin Yıldız Girişimcileri projesinin ödül töreni Lüleburgaz Belediye Hizmet Binası Nikah Salonu’nda yapıldı. Koronavirüs önlemleri eşliğinde düzenlenen ödül törenine sadece dereceye giren ekipler katıldı.

 

"KENDİLERİNİ SÜREKLİ GELİŞTİRMELERİ GEREKİYOR"

 

Ödül töreni öncesi konuşan Belediye Başkanı Murat Gerenli, “Gençlerin kendilerini sürekli geliştirmeleri gerekiyor” dedi. Koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl etkinliği yoğun önlemler içinde gerçekleştirdiklerini söyleyen Gerenli, “Eğitim hayatında başarı elde eden gençlerin Lüleburgaz’a dönerek kente katkı sağlaması gerekiyor” dedi.

 

KAZANAN EKİPLER

 

Toplamda 17 lisede 34 öğretmen, 75 öğrencinin katıldığı Geleceğin Yıldız Girişimcileri’nde öğretmen Gülşah Atay ve öğrenciler; Nergis Öztürk, Aybüke Bekliyen, Nisa Aksu ile Begüm Ayar’ın yer aldığı Lüleburgaz Lisesi ekibi birinci olurken; öğretmen Ayten Uğur, öğrenciler Sude Özay, Sezgi Batur, Sinan Biçer, Ediz Fidancı’nın yer aldığı Düvenciler Anadolu Lisesi ekibi ikinci, öğretmen Şükriye Aslı Sıvacıoğlu. Öğrenciler Mert Öztürk, Ceren Kaplan, İbrahim Kocabıyık ve Nazlı Koç’tan oluşan Lüleburgaz TPAO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ekibi üçüncü oldu.

 

Haber / Yener AKBABA