Kapaklı'da sıcak asfalt çalışmaları sürüyor

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin,  Kapaklı'nın yollarını daha güvenli hale getirmek ve vatandaşlara daha kaliteli ulaşım hizmeti sunmak amacıyla başlattıkları çalışmalar kapsamın

GÜNDEM 5.11.2020 12:16:00 0
Kapaklı

Kapaklı genelindeki yol çalışmaları kapsamında Atatürk Mahallesi’nde 3 cadde ve 12 sokak, Bahçelievler Mahallesi’nde 10 sokak, İnönü Mahallesi’nde 1 cadde ve 4 Sokak, Mimar Sinan Mahallesi’nde 2 sokak ve Cumhuriyet Mahallesi’nde 1 sokakta sıcak asfalt yol çalışmaları tamamlandı.

 

ASFALT ÇALIŞMALARI

 

Belediye yetkilileri, asfaltlama çalışmaları ile ilgili, “Atatürk Mahallesi’nde Namık Kemal Caddesi, Ergene Caddesi, Tuna Caddesi ve Mazi, Melodi, Melek, Kumrular, Kılavuz, Koru, Huzur, Kalender, Kısmet, Kamber, Hilal, Yarımay Sokak, Bahçelievler Mahallesi’nde Çömlekçi, Dikilitaş, Çayeli, Şenlikoğlu, Çınar, Ayan, Çimen, Ak, Gül Sokak’ın tamamı, Güvercin Sokak’ın ise bir kısmı, Cumhuriyet Mahallesi Kosova Sokak, Mimar Sinan Mahallesi Erenler ve Karaekin Sokak, İnönü Mahallesi’nde ise Kazım Karabekir Caddesi ve Zafer, Nurlu, Rehber, Gündoğdu Sokak’ta sıcak asfalt çalışması gerçekleştirildi” açıklamasında bulundu.

 

TAMAMLANAN SOKAKLARDA ÇİZGİ ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

 

Belediye Başkanı Mustafa Çetin de, yaptığı açıklamada, “Kentimiz genelinde başlattığımız sıcak asfalt, kaldırım ve bordür çalışmalarımız sürüyor. Sıcak asfalt çalışmasının tamamlandığı cadde ve sokaklarımızda çizgi çalışması da gerçekleştiriyoruz. Havalar müsaade ettikçe cadde ve sokaklarımızda çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Yakup KARATEPE