Edirne'de altyapı çalışmaları sürüyor

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından sürdürülen altyapı çalışmaları sürüyor. 3 – 5 Kasım tarihleri arasında, Şükrüpaşa Şehit Üsteğmen Efkan Yıldırım Caddesi 148. Soka

GÜNDEM 4.11.2020 13:46:00 0
Edirne

Edirne Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü yetkilileri, 3 – 5 Kasım tarihleri arasında şehrin değişik yerlerinde yapılacak çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

 

Yetkililer, “3 – 5 Kasım tarihleri arasında, Şükrüpaşa Şehit Üsteğmen Efkan Yıldırım Caddesi 148. Sokak ve Kocasinan Mahallesi 32. Sokak’ta kanalizasyon çalışması yapılacak. Buna bağlı olarak Modavizyon Fabrikası mevkiinde de yapılan sistemi İleri Biyolojik Arıtma Tesisi’ne bağlayacak olan yatay 2. Şaft kazıları gerçekleştirilecek. İçme suyu tesisat yapım çalışmaları da Şükrüpaşa Mahallesi’ndeki Şehit Lütfü Küçükyoğutlu Caddesi, Şehit Oğuz Yelken Sokak, Yağız Sokak, Şehit Üsteğmen Yılmaz Özcan Sokak, 1. Murat Mahallesi Güngör Mazlum Caddesi, Abdurrahman Mahallesi 9. Sokak ve Sabuni Mahallesi Mehmet Ağa Sokak’ta gerçekleştirilecek. Fatih Mahallesi’nde Şehit Polis Memuru Hüseyin İmrağ Sokak’ta ekipler asfalt yol yapımını gerçekleştirirken, Kocasinan Mahallesi Saliha Zorlutuna Caddesi, Şükrüpaşa Namık Kemal Sokak, İstasyon Mahallesi Orkide Sokak ve Karaağaç Mahallesi Fevziye Sokak’ta parke taş çalışmaları yapılacak” dedi. Yetkililer, çalışmaların planlanan günlerde tamamlanacağını ve yeni güzergahlara geçileceğini de belirtti.

 

Haber / Yakup KARATEPE