Meclis Pazartesi toplanacak

Çerkezköy Belediye Meclisi'nin Kasım Ayı Olağan Toplantısı, belediye başkanı Vahap Akay başkanlığında Pazartesi günü saat 15.00'da yapılacak.

GÜNDEM 31.10.2020 10:59:00 0
Meclis Pazartesi toplanacak

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan  toplantıda 6 günden maddesi görüşülerek karara bağlanacak. Belediye Meclisi’nin 07.10.2020 gün ve 2020/91 sayılı kararında Fen İşleri Müdürlüğü’nün 25.09.2020 gün ve 82 sayılı Kent Estetik Komisyon Kararları hakkında İmar ve Bayındırlık Komisyon Kararının görüşülmesi ile başlayacak olan toplantı 3 belediye hissesinin satılması konusunun görüşülmesi ile devam edecek.

 

6 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLECEK

 

Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün Görev ve Çalışma Yönetmeliği Güncellenmesi Hakkındaki yazısının görüşülmesinin ardından Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün Görev ve Çalışma Yönetmeliği Güncellenmesi Hakkındaki yazı görüşülerek karara bağlanacak. Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanlığı’nın Uygulama İmar Planı Değişikliği Hakkındaki yazsının görüşülmesinin ardından toplantı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Raporu Hakkındaki yazının görüşülmesi ile sona erecek.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU