"Trakya, Türkiye'nin birçok iline bağlanacak"

Kamil Koç, Trakya Bölgesinin firmalarından Kale Seyahat ile gücünü birleştirerek Tekirdağ, Çorlu, Vize, Saray, Kapaklı ve Çerkezköy gibi merkezlerde şehirlerarası ulaşıma yeni bir soluk getirecek. Kale Sey

GÜNDEM 28.10.2020 11:41:00 0

Kamil Koç, Trakya Bölgesi’nin firmalarından Kale Seyahat ile gücünü birleştirerek Kale Hat’tı hizmete soktu. Bu güç birliğinin ardından Tekirdağ, Çorlu, Vize, Saray, Kapaklı ve Çerkezköy’den İstanbul ve Anadolu’nun birçok iline karşılıklı seferler gerçekleşecek.  İlerleyen haftalarda bölge halkının talepleri doğrultusunda yeni sefer noktaları da hizmete girecek.

 

“ULAŞIMA YENİ BİR HEYECAN GETİRECEĞİZ”

 

Kâmil Koç firması Genel Müdürü Kadir Boysan,“1975’ten bu yana Trakya’nın en büyük şehirlerini Türkiye’nin önemli noktalarına bağlayan köklü firma Kale Seyahat ile iş birliği yapmaktan gurur duyuyoruz. “Kale Hat” ile Trakya’ya hizmet vermeye başlayacağımız için heyecanlıyız. Kale Seyahat’in bölgedeki tecrübesi, değerli müşteri kitlesi ve Türkiye çapındaki deneyimi ile Kamil Koç’un dinamik yapısını bir araya getirerek şehirlerarası ulaşıma yeni bir heyecan getireceğiz. 94 yıllık köklü geçmişimiz ve tecrübemizle Trakya’da olmaktan, Trakyalı yol arkadaşlarımıza kaliteli ve konforlu hizmet vermekten gurur duyacağız. Amacımız,Kale Seyahat’in45 yıldır bölge insanına sunduğu hizmeti, çıtayı daha da yükselterek devam ettirmek” ifadelerini kullandı.  

 

“TRAKYA, TÜRKİYE’NİN BİRÇOK İLİNE BAĞLANACAK”

 

Kale Seyahat Genel Müdürü Ali Rıza Çelebi de, “Kale Seyahatin 1975’ten beri dalgalanan bayrağını, devraldığımız yerden daha güzel yerlere getirmek ve Trakya bölgesinin ihtiyacı olan kaliteli hizmeti sunmak için; Türkiye’nin en köklü firması Kamil Koç ile markamızı bir araya getirmenin gururunu yaşıyoruz. Çıktığımız bu yeni yol tüm misafirlerimize ve ekibimize hayırlı olsun. Hedefimiz tüm Trakya’yı Türkiye’nin her bölgesine kaliteli, güvenli ve sağlıklı bir şekilde bağlamak. Kale Seyahat’in Kamil Koç ile bir araya gelmesi sonrası bol çeşitli ve kaliteli ikramları kısa ve uzun hatlarımızda sunmaya devam edeceğiz. Gerek kaliteli araçlarımız ve gerekse profesyonel hostlarımızla seyahatlerinizde kendiniz güvenli hissedebileceğiniz yeni bir dönemin başlamasının mutluluğunu tüm misafirlerimizin de yaşamasını en içten dileklerimizle bekliyoruz.  Kamil Koç- Kale Seyahat iş birliği ile Tekirdağ ve ilçeleri Çorlu,  Saray, Kapaklı ve Çerkezköy ve Vize’den, İstanbul ve Anadolu’nun birçok iline karşılıklı seferler yapılacak. Böylece Trakya, Türkiye’nin birçok iline bağlanacak” dedi.

 

Haber / Yakup KARATEPE