"Tekirdağ için mesai mefhumunu ortadan kaldırdık"

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, kesintisiz 24 saat hizmet programına Şarköy'den başladı. Albayrak, "Tekirdağ için mesai mefhumunu ortadan kaldırdık. Çalışma azmimize

GÜNDEM 26.10.2020 08:45:00 0

Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak, Şarköy’de 24 saat kesintisiz hizmet programına, CHP Şarköy İlçe Başkanı Birol Taner ve İlçe Başkan Yardımcısı Kaan Keresteci ile birlikte esnafları ziyaret ederek başladı. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip, talep ve önerileri alan Albayrak daha sonra Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Şarköy İlçe Hizmet Binasına geçerek mahalle muhtarları ve vatandaşlarla görüştü.


ŞARKÖY BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ 


24 saat kesintisiz hizmet programı kapsamında Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var'ı ziyaret eden Başkan Albayrak, ardından Şarköy Ziraat Odası’na geçerek Oda Başkanı Ömer Düzgen ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek, Şarköy tarımı ile ilgili yapılacak çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulundu, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin tarımsal alandaki hizmet ve yatırımları ile ilgili oda yetkililerine bilgi verdi. Albayrak, Şarköy ilçesi Mürefte Mahallesi'nde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından bakım ve onarımı gerçekleştirilip revize edilecek olan iskelede de incelemelerde bulundu. İskeledeki incelemelerinde Başkan Albayrak'a Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi Şarköy Belediye Meclis Üyesi Zekai Can, Mürefte Mahalle Muhtarı Rahmiye Kural ve CHP Şarköy İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Tarkan Koçer de eşlik etti.


PAZARCI ESNAFI İLE BİR ARAYA GELDİ 


İskeledeki incelemeleri hakkında açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, "İskelemizi Mürefte Mahallemize yakışır bir şekilde yenileyeceğiz. Yakında çalışmalarına başlanacak olan iskelenin mahallemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. Kiraz ve üzümü ile meşhur Şarköy’de Cuma günleri kurulan semt pazarını Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan ile birlikte  ziyaret eden Başkan Albayrak, pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet edip, görüş alışverişinde bulundu.

 


KESİNTİSİZ HİZMETE MAHALLE ZİYARETLERİ İLE DEVAM ETTİ


Albayrak, hizmet programına Şarköy’e bağlı Uçmakdere, Ulaman, Yayaağaç, Yeniköy, Yörgüç, Yukarıkalamış, Kirazlı, Camikebir, Cumhuriyet, Çengelli, İstiklal, Şenköy ve Yayaköy mahallelerinde devam etti. Mahalle muhtarları ile bir araya gelen Başkan Albayrak, muhtarların mahalleleri ile ilgili talep ve beklentilerini dinledi ve yapılacak çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulundu. Şarköy mesaisi kapsamında belediye, sivil toplum kuruluşları, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelen Albayrak siyasi parti temsilcilerini de ziyaret etti. Başkan Albayrak, İyi Parti Şarköy İlçe Teşkilatını ziyaret ederek İlçe Başkanı Aslan Dallı ve yönetim kurulu üyeleri ve CHP Şarköy İlçe Teşkilatı ziyaretinde de İlçe Başkanı Birol Taner ve yönetim kurulu üyeleri ile Şarköy'de yapılacak çalışmalar üzerine görüştü. 


“24 SAATİMİZİ ŞEHRİMİZE ADIYORUZ”


Tekirdağ için mesai mefhumunu ortadan kaldırdıklarını belirte Başkan Albayrak, "Enerjimizi ve çalışma azmimizi vatandaşlarımıza duyduğumuz sevgiden ve hizmet aşkından alıyoruz. Çalışma azmimize yetersiz kalan mesai saatlerini ortadan kaldırıyor, 24 saatimizi şehrimize adıyoruz. Tarihi ve kültürel dokusu, muhteşem doğasıyla yeşilin ve mavinin buluşma noktası, mavi bayraklı plajlarıyla tatilcilerin ve vatandaşlarımızın gözdesi, zeytin, kiraz ve üzüm üreticiliğiyle tarımsal anlamda doğanın bizlere sunduğu bereketli meyveleriyle meşhur, güzel Şarköyümüzde Kesintisiz 24 saatlik mesaimizi gerçekleştiriyoruz” dedi. 

 

Haber / Yener AKBABA