Belediye, temizlik hareketi için malzemeler dağıtacak  

Lüleburgaz Belediyesi, yarın gerçekleştirilecek "Kent Ormanı'nı Birlikte Temizliyoruz" etkinliğinde vatandaşlara çöpleri toplamak için 200 adet çivili sopa, cam ve diğer atıklar için ayrıl

GÜNDEM 23.10.2020 10:47:00 0
Belediye, temizlik hareketi için malzemeler dağıtacak  

Vatandaşın yanı sıra belediye temizlik personelinin de hazır bulunacağı etkinlikte ekipler Kent Ormanı tamamen temizlenene kadar çalışmalarına devam edecek.


“YOĞUN KATILIM OLMASI BEKLENİYOR”


Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, “Kente kazandırılan “Lüleburgaz Kent Ormanı” için dev bir temizlik kampanyası başlatan belediyemiz hazırlıklarını tamamladı. Farkındalık oluşturulması için halkımızı da davet ettiğimiz etkinlikte vatandaşlarımıza temizlik için eldiven, çivili sopa ve çöp torbaları dağıtılacak. Duyurusunu yaptığımız etkinliğe yoğun bir katılım olması bekleniyor” dedi. 


OTOBÜS SEFERLERİ DÜZENLENECEK


Lüleburgaz Belediyesi’nden yapılan açıklamada da, “Temizlik harekatında tam kadro yer alacak olan belediyede temizlik ekibi de hazırlandı. Bu kapsamda Temizlik ve Çevre Müdürlüğümüze bağlı ekipleri Kent Ormanı tamamen temizlenene kadar çalışmalarını sürdürecek. Koronavirüs önlemlerinin de alınacağı alanda vatandaşlar aralarında fiziksel mesafe bırakılacak şekilde temizlik kampanyasına destek verecek. Tüm bunların yanı sıra kendi aracı olmayan vatandaşların alana ulaşması için ise Yeni Tören Alanı’ndan gün boyu ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek. Seferler saat 09.30 itibariyle günün ilerleyen saatlerine kadar sürecek.


Haber / Menşure KARDEŞ