LÖSEV Çerkezköy'de kırmızı et dağıttı

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), Çerkezköy'de kayıtlı lösemi hastaları ve ailelerine kırmızı et ürünlerinden oluşan paket yardımında bulundu. LÖSEV'in 22

GÜNDEM 22.10.2020 14:46:00 0
LÖSEV Çerkezköy

Çerkezköy’deki lösemili hastaları ve aileleri, bugün sabah saatlerinde Çerkezköy Kent Konseyi binası önünde, LÖSEV Sosyal Hizmetler Uzmanı Merve Çetinkaya ve Aktif İletişim Uzmanı Sevde Ulu’dan kırmızı et paketlerini teslim aldı. 


“TEDAVİ SÜRECİNDE ÇOK ÖNEMLİ BİR YERE SAHİP”


LÖSEV’in 22 yıldır onkoloji ve hemotoloji hastalarına maddi manevi yardımlar ileten bir vakıf olduğunu belirten LÖSEV Sosyal Hizmetler Uzmanı Merve Çetinkaya “Uzun zamandır sadece çocuk hastalara değil yetişkin hastalarımıza da yardımlarımızı iletiyoruz. Biz İstanbul ofisi olarak Marmara bölgesinde Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Sakarya ve Kocaeli’yle de ilgileniyoruz” dedi.  Hedeflerinin yeni tanı almış hastalara taze kırmızı et ulaştırabilmek olduğunu kaydeden Çetinkaya, “Çünkü taze kırmızı et protein açısından çok zengin olduğu için tedavi sürecinde de çok önemli bir yere sahip. Bizim de amacımız onların bu proteinden faydalanabilmeleri. Bu yüzden de eş zamanlı olarak Türkiye’de birçok ilimizde kırmızı et dağıtımlarımızı gerçekleştiriyoruz” dedi. 

 


“TÜM AİLELERİMİZİ BU YARDIMLARDAN FAYDALANDIRMAYI HEDEFLİYORUZ”


Bu hafta Marmara bölgesinde dağıtımlar gerçekleştirdiklerini kaydeden Çetinkaya “Sakarya’da, Kocaeli’de, Edirne’de dağıtım yaptık. Şimdi Çerkezköy’deyiz. Et dağıtımlarımız diğer illerimizde de devam ediyor. Kasım ayında da dağıtımlarımız olacak. Her ay biz kırmızı etlerimizi dağıtıp tüm ailelerimizi bu yardımlardan faydalandırmayı hedefliyoruz” dedi. Çetinkaya LÖSEV’in kırmızı et dağıtımlarının yanı sıra maddi desteklerini ve gıda, temizlik malzemesi, hijyen paketleri, kıyafet, oyuncak gibi yardımı gibi ayni desteklerini de sürdürdüğünü kaydetti. 


Haber / Gülveren ALTUNOĞLU