AK Parti yönetiminden siyasi partilere ziyaret

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, bugün yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi ve İyi Parti İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti. İl?

GÜNDEM 21.10.2020 17:27:00 0
AK Parti yönetiminden siyasi partilere ziyaret

İlk olarak saat 14.15’te beraberindekilerle birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığı ziyaret eden Çetintaş, İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve partililer tarafından karşılandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dönmez “Göreviniz hayırlı olsun. Allah utandırmasın” dedi. İlçe Başkanlığına seçilmesinin ardından sahalara inemeden koronavirüs pandemisinin başladığını kaydeden CHP İlçe Başkanı Dönmez “Kısmet böyleymiş” dedi. Ziyarette çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Pandemi dolayısıyla hızlı çalışmalara ara verdiklerini ifade eden Dönmez “Ama çalışmalarımızı sürdürmeye çalışıyoruz. Çalışmadan da olmuyor” dedi. 


“SAHAYA İNDİK”


AK Parti İlçe Başkanı Kamil Çetintaş ve beraberindeki heyet, CHP’nin ardından MHP Çerkezköy İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, teşkilat olarak sahaya indiklerini ve haftada üç gün mahalle ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ve vatandaşların taleplerini dinlediklerini söyledi. 

 


TÜM DÜNYAYA ÖRNEK OLDU


Veliköy Mahallesi sakinlerinden çöplerin toplanmaması ile ilgili çok fazla şikayet aldıklarını kaydeden Aydeniz, önümüzdeki seçimlere hazır olmaları gerektiğini ifade etti. Aydeniz, ülkede iyi şeyler olduğunu fakat bu süreçte ülkede ekonomik kriz var algısı oluşturmaya çalışıldığını söyledi. Türkiye’nin pandemiyle mücadelede tüm dünyaya örnek olduğunu, bu süreçte 112 ülkede yaşayan 174 bin vatandaşımızı ülkemize getirip yurtlara yerleştirdiğini, 20 ülkeye dezenfektan yardımında bulunduğunu söyleyen Aydeniz, bazı kişilerin ise evlerine maske gelmedi diye hükümeti eleştirdiğini belirtti. Aydeniz, 2017’de başlayan Cumhur ittifakı kapsamında bundan sonra da Cumhur ittifakı altında AK Parti ile birlikte başarılı olmak için kol kola çalışmaya devam edeceklerini söyledi. 


“SAHAYA İNECEĞİZ SEÇİMLERE KADAR SAHADA OLACAĞIZ”


AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş da yönetim kurulunun belirlenmesinin ardından iade-i ziyaretlere başladıklarını, ziyaretlerin ardından sahaya inerek seçimlere kadar sahada olacaklarını söyledi. Hedeflerinin ilk olarak cumhurbaşkanlığı seçimi, ardından da yerel seçimler olduğunu kaydeden Çetintaş, MHP’nin ardından beraberindeki partililerle birlikte İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığını ziyaret etti. AK Parti heyetini İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin karşıladı. İYİ Parti olarak çok çalıştıklarını dile getiren Erseçkin, siyasette çok fazla kırıcı olmamak gerektiğini dile getirdi. Erseçkin, Kamil Çetintaş ve yönetimine başarılar diledi. 

 


Haber / Gülveren ALTUNOĞLU