Yüksel: Vatandaşlarımızı sahipsiz bırakmıyoruz

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, yaklaşan kış mevsimi öncesi tüm önlemleri aldıklarını belirterek, "Çeşitli sebeplerle sokakta yaşamak zorunda kalan vatandaşlarımızı sahi

GÜNDEM 19.10.2020 12:06:00 0
Yüksel: Vatandaşlarımızı sahipsiz bırakmıyoruz

Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından evsiz vatandaşlar tespit edilerek gıda, giyim, temizlik gibi temel ihtiyaçları karşılanıyor. 


“HİÇBİR VATANDAŞIMIZ KİMSESİZ BIRAKILMAYACAK”


Sokakta kaldığı tespit edilen vatandaşlarımız Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından bulundukları yerden alınarak kendilerine tahsis edilen ve finansmanı belediyemiz tarafından karşılanan otellere yerleştiriliyor. Bu sırada gıda, temizlik ve giyim gibi temel ihtiyaçları da temin edilen vatandaşlarımız, kış şartlarında sahipsiz bırakılmıyor” ifadelerini kullandı. Başkan Yüksel, “Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz son altı ayda sokakta yaşamak zorunda kalan 120 vatandaşın belirli aralıklarla barınma, yeme-içme ve giyim gibi ihtiyaçlarını karşılanırken, iki vatandaşın ise sürekli olarak barınma ve beslenme ihtiyaçlarını temin ediyor. Yaklaşan kış mevsimi öncesi evsiz vatandaşlarımız ile ilgili tedbirler alındı. Hiçbir vatandaşımız kimsesiz bırakılmayacak” dedi. 

 

Haber / Yakup KARATEPE