Akbulut Sokak'ta malzeme serim çalışması yapıldı

Ergene Belediyesi, Sağlık Mahallesi Akbulut Sokak'ta silindirle sıkıştırılmış beton yol çalışması öncesinde Akbulut Sokak'a malzeme serimi yaparak hazırlıklarına başladı.

GÜNDEM 14.10.2020 10:19:00 0
Akbulut Sokak

Sağlık Mahallesi 1.Sokak ve bu sokağın bağlantı kısımlarına SSB (Silindirle Sıkılaştırılmış Beton) yol çalışmasında bulunan Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Sağlık Mahallesi Akbulut Sokak’ta beton yol çalışması öncesinde malzeme seriminde bulundu. Mekanik malzeme serimi ve sıkıştırma çalışmalarının ardından ekipler beton yol çalışmasına başlayacak.

 

ÇALIŞMALAR PROGRAM DAHİLİNDE SÜRECEK

 

Yetkililer, yaptıkları açıklamada, “Ergene Belediyesi kurulmuş olduğu yıldan itibaren yapmış olduğu yol çalışmaları ile Ergene'de yol sorununun büyük bir kısmını ortadan kaldırdı. Yapılan yeni modern yollar ile Ergene'nin çehresini değiştiren Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı olan ekipleri sahada tüm hızıyla çalışmalarına devam ediyor. Belirlenen programlar dahilinde Ergene'de yol çalışmaları devam edecek. Sevgi Kenti Ergene'de vatandaşların en iyi ve en kaliteli yol hizmeti almaları adına tüm ekipler gece gündüz çalışıyor” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ