Rektör Tabakoğlu'nu ziyaret ettiler

Edirne Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (EDSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Açıkgöz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu'na hayır

GÜNDEM 13.10.2020 14:52:00 0
Rektör Tabakoğlu

EDSİAD Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Açıkgöz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mehmet Eren, Turgut Bakır ve Orkun Şapolyo, Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret ederek, yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi.

 

“EDİRNE’Yİ İLERİYE TAŞIYACAK ADIMLARI HEP BİRLİKTE ATALIM”

 

Ziyarette, Edirne ve bölge ekonomisine yön veren kurum ve kuruluşlarla bir araya gelmeyi, ortak projeler ve iş imkânları geliştirmeyi önemli bulduklarını ifade eden Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Edirne’nin geleceğini inşa etmek ve kalkınmasını sağlamak adına, bugüne kadar olduğu gibi birlikte çalışmaya hazır olduklarını belirtti. Trakya Üniversitesi’nin yeni dönem hedef ve projelerinden de bahseden Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, EDSİAD Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Açıkgöz ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Edirne Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (EDSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Açıkgöz ise kentin kalkınmasının ve gelişmesinin en önemli unsurunun ekonomi ve üniversite iş birlikleri olduğunu belirterek, Edirne'yi daha ileriye taşıyacak adımları hep birlikte atmak istediklerini söyledi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ