Yabancı Diller Yüksekokulu'nun Akademik Kurul Toplantısı gerçekleşti 

Namık Kemal Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu 2020-2021 eğitim öğretim yılının ilk akademik kurul toplantısı Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

GÜNDEM 13.10.2020 14:45:00 0
Yabancı Diller Yüksekokulu

Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Çakıcı’nın katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Harun Göçerler’in başkanlığında akademik personel de hazır bulundu. Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Harun Göçerler’in açılış konuşması ile başlayan toplantıda,  pandemi süreci, bu dönemde alınan tedbirler, uzaktan eğitim süreci, bölümler ve doluluk oranları hakkında bilgiler verildi.

 

 

“İNANCIM TAM”

 

Rektör Prof.Dr. Mümin Şahin konuşmasında akademisyenlerin 2020-2021 eğitim öğretim yılını kutlayarak kendilerine başarılar diledi. Rektör Şahin, “Akademik kurul toplantıları, hepimizin bir araya gelip kurum içinde yürütülmekte olan ve planlanan akademik faaliyetlerin, yapılan ve yapılamayanların konuşulduğu önemli toplantılardır. Yabancı Diller Yüksekokulumuzun yaptığı çalışmalarla ve siz değerli akademisyenlerimizin desteği ve öz verisiyle daha da başarılı olacağına inancım tamdır” ifadelerini kullandı. Genel bir dönem değerlendirmesi ve önerilerin paylaşılmasının ardından toplantı sona erdi.
 

Haber / Yakup KARATEPE