Vali Canalp, okullarda inceleme yaptı

Edirne Valisi Ekrem Canalp, koronavirüs salgını nedeniyle eğitime ara verilen ve dün yüz yüze eğitime başlayan okullarda incelemelerde bulundu. Vali Canalp, "Yüz yüze eğitim öğretime başlayan okullarım

GÜNDEM 12.10.2020 13:45:00 0
Vali Canalp, okullarda inceleme yaptı

Kontrollü Sosyal Hayat döneminde yüz yüze eğitim öğretime açılan okullardan Plevne İlkokulu ve Hatice Erkut Anaokulu’nda incelemelerde bulunan Vali Canalp, okul öncesi sınıflar ile birinci sınıfları ziyaret etti.

 

 

“TÜM TEDBİRLER ALINDI”

 

Okul girişinde görevliler tarafından ateşi ölçülen Vali Canalp, sınıf girişinde hijyen görevlisi öğrenci tarafından tutulan kolonya ile ellerini dezenfekte etti. Plevne İlkokulunda incelemelerin ardından Hatice Erkut Anaokulu’na geçen Vali Ekrem Canalp, sınıfları ve hobi bahçelerini inceledi. Canalp, “Okullarda eğitim öğretimin sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için tüm tedbirler alındı. Temizlik, maske ve mesafe kurallarının hatırlatıldığı afişler görünür yerlere asıldı, okulların pratik bir şekilde dezenfekte edilebilmesi için 3.000 el pulvalizatörü ve her okulumuza hijyen paspası dağıtıldı. Ayrıca okullarımızda hijyen personelleri görevlendirildi. Yüz yüze eğitim öğretime başlayan okullarımızda tüm tedbirlerimizi alarak bütün ihtiyaçlarını karşıladık. Okullardaki görevlilerin yanında dezenfektan ekiplerimizde periyodik olarak çalışmalarına devam edecek. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize sağlıklı ve başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyorum" dedi.

 

Haber / Yakup KARATEPE