Rektör Şahin, Acil Servis ve Poliklinik Binası'nı gezdi

Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Trakya halkına hizmet üretmek ve üreticileri Namık Kemal Üniversitesi ile buluşturmak üzere yapımı süren Veteriner Fakültesi Uygulama ve AraştÄ?

GÜNDEM 12.10.2020 08:59:00 0
Rektör Şahin, Acil Servis ve Poliklinik Binası

Rektör Prof. Dr. Mümin Şahin, “Trakya’daki hayvan severler ve hayvansal üretim yapan işletmelerin yıllardır bekledikleri profesyonel sağlık hizmetine gönül verdik. Bu güzide tesisin bir an önce hizmet vermeye başlamasını arzu ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

“MODERN SAĞLIK HİZMETİ VERİLECEK”

 

İncelemeler esnasında Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuri Altuğ bilgilendirmede bulundu. Dekan Altuğ, açıldıktan sonra ilk etapta günlük 25 – 75 hastaya poliklinik hizmeti verileceğini, ameliyathane ve görüntüleme birimlerinin hizmete alınmasıyla girişimsel operasyonlara yer verileceğini, yakında 7/24 prensibiyle çalışarak Trakya Bölgesindeki Yarış Atı Çiftlikleri ve Haralara da hizmet sunacak kapsamlı bir bölge hastanesi prensibiyle modern sağlık hizmeti verileceğini anlattı. Bilgilendirme ve istişare ziyaretinde Rektör Prof. Dr. Mümin Şahin, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Nuri Altuğ, Genel Sekreter Murat Kamil Tırpancı, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Nurullah Özdemir, Genel Sekreter Yardımcısı Adnan Arabul ile Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı nezdindeki yetkiler hazır bulundular.  

 

Haber / Yener AKBABA