Albayrak'tan Marmaraereğlisi'ne geçmiş olsun ziyareti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, şiddetli yağmur, fırtına ve hortum nedeniyle zarar gören Marmaraereğlisi'ni ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulunan BaÅ

GÜNDEM 9.10.2020 09:45:00 0
Albayrak

Başkan Albayrak’a TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri ve Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri eşlik etti.

 

 

HASAR TESPİT ÇALIŞMASI YAPTI

 

Yaşanan felaketten etkilenen bölgede incelemelerde bulunan Başkan Albayrak, İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri ile birlikte bölgede hasar tespit çalışması yaptı. Durumdan zarar gören esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Albayrak geçmiş olsun dileklerini iletti. Büyükşehir Belediyesi olarak, her koşulda vatandaşların yanında olduklarını ifade eden Albayrak, "Marmaraereğlisi sakinlerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Gerçekten çok vahim bir olay meydana gelmiş. Can kaybının yaşanmamış olması tek tesellimiz. El birliğiyle Marmaraereğlisi ilçemizin yaraları sarılacaktır. TESKİ Genel Müdürlüğü ekiplerimiz, İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz ve Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı teyakkuzda. Her durumda olduğu gibi halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Allah bir daha böyle felaketler yaşatmasın" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Yener AKBABA