Hayvan Barınağı'nı ziyaret ettiler

Çerkezköy Engelliler Eğitim Öğretim Kültür Sanat ve Yaşam Derneği Yönetimi ve Gençlik Kolları, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Çerkezköy Hayvan Barınağı'nı ziyaret et

GÜNDEM 6.10.2020 14:54:00 0
Hayvan Barınağı

 

 

Çerkezköy Engelliler Eğitim Öğretim Kültür Sanat ve Yaşam Derneği Başkanı Hayrettin Çetinkaya, dernek yönetimi ile birlikte 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Çerkezköy Hayvan Barınağı’nı ziyaret etti.

 

“BİLİNÇLİ OLMALIYIZ”

 

Dernek Başkanı Hayrettin Çetinkaya, ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “4 Ekim, hayvanları korumak ve bu konuda farkındalık yaratmak için kutlanan bir gün. Her yıl 4 Ekim dünyayı paylaştığımız dostlarımızın günü olarak kutlanıyor. Vatandaşlarımızın bilinçli olmasını, hayvanların haklarını korumasını temenni ediyor, çevremizdeki canlılarında bizim gibi yaşam hakkına sahip olduğunu hatırlatıyorum. İlgi ve alakaları için çalışkanlığı ile takdir ettiğimiz Çerkezköy Hayvan Barınağı Müdürü Nevzat Kumru ve ekibine sonsuz teşekkür ediyorum. Misafirperverlikleri içinde kendilerini takdir ederiz” Çetinkaya, ziyaretin sonunda dernek üyelerinin yaptıkları hediyelik eşyaları Çerkezköy Hayvan Barınağı çalışanlarına takdim etti.

 

Haber / Buse SERİN