Başvurular 9 Ekim'de sona erecek

Açık Öğretim Lisesi ve Açık Ortaokul, 2020-2021 Eğitim Yılı 1. Dönem İlk Kayıt ve Kayıt Yenileme Başvuruları 9 Ekim Cuma günü sona erecek. Açık Lise ve Açık ortaokul sınavları 5-6 Aral?

GÜNDEM 5.10.2020 11:54:00 0
Başvurular 9 Ekim

 

31 Ağustos ‘ta başlayan 2020-2021 Eğitim Yılı 1. Dönem İlk Kayıt ve Kayıt Yenileme Başvuruları  9 Ekim Cuma günü sona erecek. Açık Öğretim Ortaokulu ve Açık Öğretim Lisesi 3. Dönem sınavları pandemi nedeniyle yapılamadığından 18 yaşını tamamlamış tüm öğrencilerin;  3. Dönem sınavından alabilecekleri maksimum ders sayısı kadar dersten başarılı sayıldığını belirten Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi yetkilileri “Her iki Açık Öğretim sisteminde kaydı bulunan öğrencilerimizin sistemden durumunu kontrol etmeleri veya Halk Eğitimi Merkezi açık öğretim bürosundan durumlarını kontrol ettirmeleri yararlarına olacak” dedi. 

 

İSTENEN BELGELER

 

2020-2021 Eğitim Yılı 1. Dönem İlk Kayıt ve Kayıt Yenileme Başvurularının 9 Ekim tarihinde sona ereceğini ifade eden yetkililer, “Açık Öğretim Lisesi ve Açık Ortaokul için ilk kayıt olacak öğrencilerimiz ‘diploma aslı veya öğrenim durum belgesi aslı, lise terk ise tasdikname aslı, 1 adet vesikalık fotoğraf, kimlik fotokopisi’ ile kuruma gelip ön kayıt işlemi yaptırılacak. Kayıt Yenileme yaptıracak öğrencilerimizin banka dekontu ile Halk Eğitimi Merkezi’ne gelmeleri yeterlidir” dedi. 

 

SINAVLAR 5-6 ARALIK’TA

 

Vatandaşların 9 Ekim tarihine kadar kayıt veya kayıt yenileme yaptırmaları gerektiğini kaydeden yetkililer, Açık Lise ve Açık Ortaokul sınavlarının 5-6 Aralık tarihlerinde yapılacağını ifade etti. 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU