Ergene Velimeşespor galibiyet peşinde

2020 – 2021 sezonu Türkiye 2. Futbol Ligi Beyaz Grup'ta mücadele eden Ergene Velimeşespor ligin 3'üncü haftasında kendi sahasında Zonguldak Kömürspor'u ağırlayacak. İlk 2 haftayı puansı

GÜNDEM 1.10.2020 18:50:00 0
Ergene Velimeşespor galibiyet peşinde

 

Misli.com 2.Ligi’ne iyi bir başlangıç yapamayan Ergene Velimeşespor, ligin ilk iki haftasını puansız kapadı. Ligin ilk maçını kendi sahasında Uşak Spor ile karşılaşan Ergene Velimeşespor, karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrıldı. İlk maçında puan alamayan Ergene Velimeşespor ligin ikinci maçını Ankara deplasmanında Hacettepe Spor ile karşılaştı. Bu müsabakadan da 2-1 mağlup ayrılan Ergene Velimeşespor’un ligde henüz puanı bulunmuyor.

 

GALİBİYET İLE AYRILMAK İSTİYOR

 

Ligin üçüncü maçında Zonguldak Kömürspor ile karşı karşıya gelecek olan  Ergene Velimeşespor müsabakadan mutlak galibiyet ile ayrılmak istiyor. Yeni tip koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında Türkiye Futbol Federasyonu’nun ilk yarı boyunca maçların seyircisiz oynanacağını açıklaması nedeniyle Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda 4 Ekim Pazar günü saat 15.30’da oynanacak olan müsabaka seyircisiz oynanacak.

 

KARŞILAŞMAYI ABDULLAH VOLKAN AYDIN YÖNETECEK

 

Karşılaşmayı, 26 Eylül tarihinde Misli.com 2.Liginde Manisa Futbol Kulübü’nün 6-1 skorla Kocaeli Spor’u yendiği müsabakada dördüncü hakem olarak görev yapan Gaziantep bölgesi hakemi Abdullah Volkan Aydın yönetecek. 1. yardımcı hakem olarak yine Gaziantep bölgesinden Yusuf Şimşek, 2. yardımcı hakem olarak da Hatay bölgesinden Ömer Yüzer görev yapacak. Müsabakada dördüncü hakem de Hatay bölgesinden Erhan Kaya görev alacak.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU